پولکی کنجدی کرمانی هدیه مسی به همسرش است

محبوبیت انواع آب نبات و پولکی : در پایان قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، دیگر سازندگان پولکی کنجدی کرمانی شروع به مخلوط کردن مواد دیگر کردند تا آب نبات‌ و پولکی های خود را بسازند.

آب نبات و پولکی در طول جنگ جهانی اول محبوب شد، زمانی که ارتش ایالات متحده به تعدادی از شکلات سازان آمریکایی دستور داد تا بلوک های 20 تا 40 پوندی شکلات تولید کنند، که سپس به پایگاه های فرماندهی ارتش ارسال می شود، به قطعات کوچکتر خرد می شود و در بین آنها توزیع می شود.

سربازان آمریکایی مستقر در سراسر اروپا کارخانه‌ها شروع به تولید قطعات کوچک‌تر کردند و در پایان جنگ، زمانی که سربازان به خانه بازگشتند، آینده آب‌نبات‌ و پولکی ها تضمین شد و صنعت جدیدی متولد شد.

در طول دوره پس از جنگ جهانی اول، بیش از 40000 آبنبات و پولکی مختلف در ایالات متحده ظاهر شد و بسیاری از آنها هنوز هم تا به امروز فروخته می شوند.

 پولکی

شکلات شیرینی مورد علاقه در آمریکاست.

یک نظرسنجی اخیر نشان داد که 52 درصد از بزرگسالان آمریکایی شکلات را بیشتر دوست دارند. آمریکایی های بالای 18 سال 65 درصد آب نباتی را مصرف می کنند که هر سال تولید می شود و هالووین تعطیلاتی است که بیشترین فروش آب نبات و پولکی را دارد.

آب نبات و پولکی پنبه ای که در ابتدا “Fairy Floss” نام داشت در سال 1897 توسط ویلیام موریسون و جان اختراع شد.

سی. وارتون، سازندگان آب نبات از نشویل، ایالات متحده آنها اولین دستگاه آب نبات پنبه ای را اختراع کردند.

لولی پاپ توسط جورج اسمیت در سال 1908 اختراع شد و او آن را به نام اسب خود نامگذاری کرد.

کلمه آب نبات و پولکی از فرانسوی قدیم çucre candi (“آب نبات”) وارد زبان انگلیسی شده است.

این اصطلاح فرانسوی احتمالاً ریشه های قبلی در قندی عربی، قند فارسی و سانسکریت خندا دارد که همه کلمات شکر هستند.

نیشکر بومی مناطق گرمسیری جنوب و جنوب شرقی آسیا است.

تکه های شکر با جوشاندن آب نیشکر در هند باستان تولید می شد و به عنوان خنده مصرف می شد.

بین قرن های 6 و 4 قبل از میلاد، ایرانی ها و به دنبال آن یونانی ها، مردم هند و “نی هایشان را که بدون زنبور عسل تولید می کنند” کشف کردند.

آنها کشاورزی شکر و نیشکر را پذیرفتند و سپس گسترش دادند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.