نبات محصولی خوش مزه و و لذیذ می باشد محصول ما طعم های مختلفی دارند و حتی مزه های مختلفی هم دارند در این چند نوع نبات ها نبات گیاهی از همه مفید تر است و مغذی می باشد کالای مورد نظر ما محصولی چاق کننده است و شیرین ترین محصول کشورمان می باشد. همون طور که گفتم طعم های مختلفی دارند و رنگ های مختلفی هم دارند.
روش تشخیص نبات گیاهی درجه یک
روش تشخیص نبات گیاهی درجه یک اینه که هر کدوم از نبات ها طعم مختلفی دارد برای تشخیص این کالا باید به طعم و مزه آن پی برد با مزه آن می توان فهمیده که کدوم شون مزه خودشون دارند
تولید نبات تولیدی عالی است و نبات برای هر دردی مفید می باشد این محصول درمان هر دردی است در مورد تاریخچهی نبات منبع خاصی وجود ندارد ولی آنچه آشکار است این است که نبات نخستین بار در تاریخ توسط مردمان ایران زمین و شبه قاره هند مصرف میشده است.
واژهی «نبات» به معنی گیاه بوده که منشا آن در نحوهی استفاده مصریان و ایرانیان باستان از گیاهان داروئی به این شکل میباشد. تفاوت نبات با قند و شکر از لحاظ ساختار هیچ فرقی ندارند و فقط اندازهی بلور آنها متفاوت است. شکر از بلورهای ریز قند «ساکارز» تشکیل شده است. حبهی قند از بلورهایی با همین اندازه تشکیل شده با این تفاوت که تعداد زیادی از این بلورهای ریز در داخل حبه قند به همدیگر متصل هستند
درست مثل آجر که از ذرات به هم چسبیدهی گل رس تشکیل میشود البته بعضی از انواع حبه قندها ذرات ریز تری دارند نبات هم مثل قند و شکر از ساکارز تشکیل شده است با این تفاوت که بلورهای آن بسیار بزرگتر هستند و کاملاً مشاهده میشوند نبات را با رشد دادن بلورهای ریز قند در داخل محلول غلیظ آب قند تهیه میکنند.
به خاطر همین است که همیشه وسط آن یک رشته نخ وجود دارد این همان نخی است که به عنوان سطح بستر برای رشد دادن بلورها و معلق نگه داشتن آن وسط محلول آب قند استفاده شده است.
ماده اولیه در شکر، قند و نبات یکسان است ولی کریستالهایی که در نبات ایجاد میشود از نظر وضعیت فیزیکی و نوع کریستالهایشان با قند و شکر متفاوت است.
به همین دلیل خاصیت قند و شکر با خاصیت نبات متفاوت است و نبات طبیعت گرمتری نسبت به قند و شکر دارد. از این رو نبات در مشکلهایی مانند دل درد ، نفخ و… استفاده میشود
تولید عمده نبات گیاهی
از نظر تجربی هم ثابت شده که مصرف نبات در بهبود این علایم واقعاً موثر است و حالت تلقینی ندارد اما متأسفانه از نظر علمی کاری روی آن انجام نشده است و اقدامی در مورد این که نبات را کریستالو گرافی کرده و روی آن کارهای کلینیکی انجام دهند و سپس به هم ارتباط دهند، صورت نگرفته است تا معلوم شود کریستالها از نظر فارماکولوژیکی چه تأثیری بر بدن دارند.
واقعیت امر این است که گاهی جنس، فرمول بسته یا باز شیمیایی مواد یکسان است اما شکل فیزیکی آنها متفاوت است. مثلاً قند به هر شکلی که در بیاید قند است مگر این که بسوزد و خاصیتش عوض شود.
نمونه دیگر یخ و آب است. هر دوی اینها از نظر جنس یکسان هستند اما یخ خاصیت ضد التهابی دارد و میتوانیم آن را روی سوختگی، جراحی و التهاب بگذاریم اما در مورد آب چنین خاصیتی مطرح نیست. در مورد بخار آب و آب هم همین طور است. خواص بخار آب با آب یا یخ متفاوت است در حالی که هر سه از یک جنس هستند. خرید نبات خریدی بسیار مناسب می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.