قیمت فروش شاخه نبات زعفرانی نسبت به قیمت شاخه نبات سفید ساده کمی متفاوت است اما با توجه به اینکه زعفران محصول منطقه خراسان میباشد مصرف کنندگان میتوانند شاخه نبات زعفرانی را با قیمت مناسبی دریافت نمایند.
مقایسهی شاخه نبات و نبات تخته ای
نبات را میتوان با استفاده از شکر و آب تهیه نمود برای بدست آوردن محصول مرغوب از این دسته و داشتن شاخه نبات خوش طعم باید به نکات مهمی توجه نمود.
ماده اولیه برای تولید نبات تخت و نبات شاخه ای یکسان است پس باید تفاوت این دو نوع نبات در نحوه تشکیل و تولید آن باشد .
برای تهیه نبات باید شکر را در مقدار مناسبی آب جوشاند و سپس گذاشت تا شربت تغلیظ گردیده و به حالت اشباع برسد.
اکنون نوبت به انتخاب تولید نوع نبات میگردد. برای آنکه نبات تولید شده نبات تخت، باشد باید شیره آماد شده را در سینیهای مخصوص مسطح ریخته و آن را سرد نمود.
نبات تهیه شده که به این صورت تهیه میشود را برش نموده و بسته بندی میکنند تا برای فروش به مراکز عرضه منتقل نمایند.
این نوع از نبات بیشتر در مشهد و خراسان تولید میشود و به نوعی از محصولات خاص این مناطق محسوب میشود اما نوع دیگری از نبات تخت که در مناطق یزد تولید میشود به نبات کاسه ای نیز معروف است.
برای تولید این نوع از نبات، شیره را در ظرفهای گود ریخته و با توجه به دما و زمان مناسب آن را سرد میکنند. این نمونه از نبات تقریباً سفت و محکم است و در صد آب موجود در آن کم است.
اما نبات شاخه ای به روش متفاوتی تولید میشود. برای تولید نبات شاخه ای شیره نبات آماده شده را به ظرفهای مخصوصی وارد میکنند این نوع از ظرفها دارای چنگهای خاصی هستن که به آنها نخ هایی بسته شده است.
هنگامی که شیرهی اشباع شده در تماس با نخ قرار میگیرد از آن به عنوان یک بستر استفاده نموده و بلور بر روی آن تشکیل شده و سپس به رشد خود ادامه میدهد.
برای تشکیل نبات شاخه ای که به این طریق تولید میشود باید شرایط دمایی و زمان لازم در نظر گرفته شود و یکی از شرایط مهم برای تشکیل بلور همین دما و زمان مناسب است. چنانچه زمان و دمای لازم برای تشکیل بلور به شیره داده نشود بلورها ریز شده و یا خیلی سست خواهند بود و از هم می پاشند.
پس از چند روز شاخه نبات تازه تهیه شده را از ظرف خارج نموده و بسته بندی و به مراکز فروش عرضه مینمایند.
نباتی که به این طریق تولید میشود به نبات شاخه ای و یا شاخه نبات معروف است. نبات شاخه ای با توجه به نوع شاخه و نوع مادهی اضافه شده به عنوان چاشنی و یا عطر و طعم آن قیمت گذاری شده و بسته به نوع ماده اولیه قیمتهای آنها متفاوت خواهد بود.
منظور از نبات سوخته چیست
نبات سوخته در واقع نوعی از نبات است که از نبات شاخه ای و یا نبات تخته ای تولید میشود.
همه انواع شاخه نبات را میتوان برای تهیه نبات سوخته استفاده نمود و بهترین نوع نبات برای این منظور شاخه نبات ارگانیک است.
برای تهیه نبات سوخته، تکه ای از نبات را درون ظرفی گذاشته و روی حرارت قرار میدهند. در اثر حرارت نبات شروع به ذوب شدن میکند و رنگ قهوه ای به خود میگیرد.
برای آنکه طعم نبات تلخ نشود باید از حرارت زیاد به ظرف جلوگیری نموده و مانع سوختگی نبات شد.
پس از آنکه تمام نبات ذوب شد مقداری آب به آن اضافه نموده و میگذارند تا به جوش بیاید. سپس شعله را خاموش نموده و میگذارند تا شربت تهیه شده سرد شود. پس از سرد شدن می توان آن را در لیوان ریخته و مانند نوشیدنی چای استفاده نمود.
نبات سوخته ای که به این طریق تهیه میشود را میتوان برای درمان اسهال به کار برد. در کودکان بالای ۶ ماه که دچار نفخ و شکم درد و اسهال میشوند بهترین درمان خانگی نبات داغ میباشد. البته باید توجه داشت نبات را در کودکان با احتیاط و زیر نظر پزشک مصرف نمود.
هنگامی که بلورهای نبات، مذاب میشود خاصیت مولکولی آن تغییر نموده و رنگ و مزه آن نیز تغییر میکند. ماده مذاب به وجود آمده رنگ قهوه ای دارد و طعم آن کمی به تلخی میزند. این ماده قابض و ملین است و در طب سنتی برای درمان اسهال بسیار سفارش شده است.
نبات داغ نیز ملین است و برای درمان یبوست به کار میرود. و این از شگفتیهای نبات است. نبات سوخته را مادران میتوانند به آسانی در منزل تهیه نموده و به صورت تازه تهیه شده به فرزند بیمار بدهند تا به زودی درد و اسهال او برطرف شود. نبات سوخته در طب سنتی به فراوانی استفاده میشود و مقدار مناسب آن برای کودک بدون عوارض است.
مزایای خوردن نبات برای زنان
نبات یکی از بهترین داروهای طبیعی است که بسیاری از عوارض و بیماریها را برطرف میکند.
نبات طبع گرم دارد و ساکارز آن به سرعت در بدن جذب می شودبه همین دلیل به سرعت باعث تسکین درد در بدن می شود.
درمان انواع دل دردها و همچنین آرام کردن دردهای ستون فقرات ، درمان سرفه و بهبود سرما خوردگی، درمان سردی بدن و تکرر ادرار از جمله موارد شناخته شده و مهم خواص نبات است.
چندین مورد مهم از بیماریهای زنان نیز با نبات قابل درمان است. نبات داغ یکی از تسکین دهندههای درد در زمان قاعدگی و عادات ماهانه زنان است. برای این منظور بانوان باید یکی دو روز مانده به شروع دورهی عادت ماهانه مصرف نبات داغ را شروع کنند.
طبع گرم نبات باعث میشود گرفتگی عروق رحم در این دوره برطرف شده و آرامبخش درد نیز میباشد. تقریباً تمام زنان از شاخه نبات سنتی برای کاهش درد دوره قاعدگی مخصوصاً نوع زعفرانی آن استفاده مینمایند. کمر دردها و دل دردهای دوره قاعدگی نیز از دردهای رنج آور برای زنان در این مدت است که با مصرف نبات کاهش پیدا میکند.
اما نبات داغ برای زنان موارد استفاده دیگری نیز دارد و آن درمان یبوست در حاملگیها است. نبات داغ ملین و ضد نفخ است و از آنجا که زنان در حاملگی بیشتر دچار این عارضه میشوند میتوانند از نبات داغ استفاده نمایند.
همچنین زنان در دوران بارداری میتوانند از دمنوشهای گیاهی به همراه نبات استفاده نمایند. دمنوشهای گیاهی از جمله زنجبیل با کمی نبات برای کاهش تهوع دوران بارداری بسیار مفید است اما باید توجه داشت که نبات بیش از حد نباید استفاده گردد.
دمنوش چای تمشک و نبات، دمنوش رازیانه و نبات و … از دمنوشهای مفید و موثر در دوران بارداری و شیردهی میباشد که می تواند با مشورت پزشک استفاده گردد.
از دیگر مصارف نبات برای زنان میتوان به کاهش عفونتهای زنانه با استفاده از نبات یاد کرد.
تهیه شربت با نبات و استحمام زنان با شربت تهیه شده از نبات به پاکسازی واژن و عفونت آن کمک میکند. البته همه این موارد باید با مشورت پزشک متخصص صورت گیرد تا عوارض جانبی برای فرد به همراه نداشته باشد. همچنین باید نوع عفونت بدن شناخته شده و باتوجه به آن به درمان داروهای گیاهی و شیمیایی اقدام نمود. همه این موارد باعث شده است که نبات شاخه ای مخصوصا نوع زعفرانی آن در بین زنان محبوبیت خاصی داشته باشد.
مشخصات بهترین انواع نبات چیست
نبات به انواع مختلفی تقسیم بندی میشود که در زیر به انواع شاخه نبات اشاره شده است:
- شاخه نبات ساده
- شاخه نبات سنتی
- شاخه نبات زعفرانی
- شاخه نبات زرد
- شاخه نبات گیاهی
- شاخه نبات فله
- شاخه نبات طعم دار
تولید کنندگان نبات هریک از انواع شاخه نبات را با توجه به نیاز بازار تولید نموده و برای فروش آماده نمایند.
شاخه نبات ساده، نبات شاخه ای ارگانیک است که فقط از مخلوط شکر و آب بدست میآید اما برای تولید شاخه نباتهای دیگر یک افزودنی استفاده میگردد که با توجه به نوع آن میتواند طبیعی و یا شیمیایی باشد. معمولاً در بین شاخه نباتها انواع زعفرانی و گیاهی با توجه به ارگانیک بودن آنها تقاضا برای مصرف نیز بالا است.
در هر کدام از این نبات بهترین نوع آن، شاخه نباتی است که از ظاهر زیبا و بلورهای مناسب برخوردار باشد و عاری از آلودگی بوده و در بسته بندیهای بهداشتی و مقاوم به عرضه برسد.
شاخه نبات خوش عطر را میتوان از ترکیب شکر، آب و زعفران طبیعی بدست آورد این نوع شاخه نبات بسیار مورد توجه مردم قرار دارد و برای بسیاری از بیماریها نیز به کار میرود. زعفران خود نیز برای کاهش افسردگی و نشاط بدن بسیار مفید است و ترکیب آن با نبات این خواص را افزایش داده و موجب شادی و نشاط میگردد.
شاخه نبات گیاهی نیز از ترکیب شاخه نبات ارگانیک با پودرهای گیاهی مانند دارچین، نعنا و چای ترش و … تهیه میشوند. این نوع از نبات نیز علاوه بر طعم و رنگ فوق العاده، خواص درمانی زیادی دارد.
شاخه نبات چه به صورت سنتی و چه به صورت صنعتی تولید شده باشد باید یکدست بوده وبلورهای آن زیبا و شفاف باشد. نوع بسته بندی و جنس آن نیز باعث میشود در جابجایی ها نبات سالم مانده و از ریختگی و پارگی و آلودگی در امان بماند.
مرکز خرید انواع شاخه نبات زعفرانی
مجموعه نوشین شهد مرکز خرید انواع شاخه نبات زعقرانی و انواع شاخه نبات درجه یک است.
انواع شاخه نبات را میتوان در مراکز تهیه و توزیع و فرآوری نبات تهیه نمود. نمونه ای از نبات که بسیار مورد توجه مردم قرار دارد شاخه نبات خوش عطر با طعم و عطرهای گیاهی است.
این نوع شاخه نبات را میتوان در مراکز تولید و فروش نبات مشاهده نمود که البته با توجه به نوع ماده بکار رفته در تولید آن از قیمتهای متنوعی برخوردارند.
انواع نبات و نبات ساده همچنین انواع نقل و شکر پنیر محصولات متنوعی هستند که در مراکز تولید نبات تهیه و به فروش میرسند که هر کدام از آنها دانش خاص خود را نیاز دارند و افراد زیادی نیز در تولید این مواد دخیل هستند.
توزیع کنندگان انواع نبات شاخه زعفرانی
نبات شاخه زعفرانی نمونه ای پر مصرف از نبات است که با آب و شکر و زعفران تهیه و تولید میشود. زعفران یکی از چاشنیهای گیاهی خوش طعم و خوش عطر است که دارای رنگ زیبایی نیز هست. این محصول در خراسان و به خصوص در قاین و تربت حیدریه به فراوانی کشت میشود و زعفران این مناطق نیز دارای عطر و طعم خاصی هستند .
ترکیب و استحصال این فراورده برای تولید نبات شاخه زعفرانی هنری قدیمی و البته ابتکاری هوشمند برای تولید محصولی بینظیر است که همه افراد از خوردن آن لذت میبرند.
اما توزیع کنندگان نبات شاخه زعفرانی علاوه بر این محصول انواع نبات شاخه و شکر پنیر همچنین انواع پولکی و نقل را نیز به متقاضیان عرضه میکنند و بازار ای شیرینی بازار پر رونقی دارد که بخش وسیعی از تجارت داخلی و صادرات را نیز به خود اختصاص داده است
مراکز توزیع نبات شاخه، مراکزی هستند که در تمام مناطق ایران و بخصوص در خراسان به وفور یافت میشوند و همه این مراکز تلاش دارند تا محصولی با کیفیت مرغوب به خریداران خود عرضه نمایند.
عرضه کنندگان شاخه نبات زعفرانی
عرضه کنندگان شاخه نبات زعفرانی شرکتهای معتبر تولید و عرضه کالا هستند که در تهیه و توزیع این محصول نقش موثری دارند.
این مجموعهها را میتوان در سرتاسر کشور با نامها و برندهای معتبر پیدا کرد و محصول مورد نیاز را به صورت مستقیم از آنها خریداری نمود.
عرضه کنندگان شاخه نبات زعفرانی انواع شاخه نبات سنتی و صنعتی و انواع شیرینیهایی که از ماده اولیه شکر تولید میشود را به مصرف کنندگان عرضه میکنند.
شاخه نبات زعفرانی را میتوان در مراکز مهم تولید و توزیع و عرضه به صورت بی واسطه و مستقیم مشاهده نمود، این محصول در رقابت با دیگر انواع نبات شاخه ای و نبات تخت ساده بسیار پر فروش است و برای بسیاری از موارد از جمله در تهیه نبات داغ، برای درمان بیماریها و برای مصارف تزئینی و مجلسی استفاده مینمایند. شاخه نبات زعفرانی در ترکیب با دیگر شاخه نباتها از جمله شاخه نبات سفید و شاخه نبات رنگی با استفاده از خلاقیت و سفره آرایی افراد میتواند آثار بسیار زیبایی به وجود آورد که بر روی سفره عقد استفاده میگردد.
نتیجه گیری: این مطلب موارد بسیار ارزشمندی از نحوه تولید نبات و خواص درمانی آن در درمان بیماریهای زنانه و خواص نبات سوخته ارائه میدهد و امیدوار است خوانندگان با مطالعه این مطلب به کاربردهای بسیار ارزشمند شاخه نبات پی برده و استفاده از آن را مفید و موثر بدانند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.