نبات یکی از سوغاتی های خوشمزه برخی از شهرهای ایران است، این محصول انواع مختلفی دارد، نبات در اشکال متفاوتی نیز تولید می شود اما در کل ماهیت تولید تمام نبات ها یکسان است، نبات زعفرانی خانگی جز خوش رنگ ترین و خوش طعم ترین این محصولات است، تقریبا اکثر فروشگاه ها و عطاری ها این محصول را به فروش می رسانند.
نبات زعفرانی خانگی چگونه تولید می شود؟
شاید برایتان جالب باشد و می خواهید نحوه تولید نبات زعفرانی خانگی را یاد بگیرید ما به شما نحوه درست کردن این محصول کاربری را خواهیم آموخت:
مواد مورد نیاز درست کردن این خوراکی را در جدول زیر مشاهده می کنید:
آب | ۵۰۰ میلی لیتر |
شکر | ۱۰۰۰ گرم |
زعفران | به میزان لازم |
نخ و چسب | به مقدار لازم |
- ابتدا آب را درون یک ظرف می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
- سپس شکر را کم کم به آب اضافه می کنیم، پس از افزودن هر مقدار شکر به آب جوش آن را هم بزنید.
- پس از افزودن تمام شکر باید آن را هم بزنید تا کل شکر در آب جوش حل شود، هیچ مقداری از شکر نباید در آب ته نشین شده و باقی بماند، زعفران را به محلول در دمای حدود ۱۱۰ درجه سانتی گراد اضافه کنید، چند دقیقه صبر کنید تا محلول اندکی خنک تر شود.
- در مرحله بعد یک ظرف بلند همانند یک لیوان بزرگ آماده کرده و محلول به دست آمده را درون آن می ریزیم.
- نخ ها را آماده می کنیم، نخ نباید به انتهای ظرف بچسبد باید مقداری از ته ظرف فاصله داشته باشد.
- نخ ها را در طرفین لیوان بزرگ یا ظرف بلند می چینیم و با چسب آن را محکم می کنیم.
- با یک پارچه یا حوله در ظرف را می بندیم تا آرام آرام بخار آن خارج شود.
- پس از حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت اگر به ظرف مراجعه کنیم می بینیم که بلورهای شکر و محلول دور نخ ها جمع شده اند و نبات ساخته شده است.
فروشنده نبات زعفرانی خانگی
فروشنده نبات زعفرانی خانگی با بهداشتی ترین روش این محصول را تولید و به صورت فله و بسته بندی شده به بازار عرضه می کند.
فروشگاه نبات نوشین شاد به صورت اینترنتی انواع نبات زعفرانی را در بسته بندی های لوکس و شکیل در اختیار مشتریان قرار می دهد.
شما می توانید با خرید این محصول با بسته بندی های شکیل و زیبا آن را به عنوان سوغاتی و هدیه به اقوام و دوستان خود هدیه دهید، همچنین می توانید از این محصول بردی مصرف شخصی خود استفاده کنید زیرا محصولات تولیدی این فروشگاه از بهترین مواد اولیه و رنگ های خوراکی طبیعی تولید شده اند و هیچگونه ضرری ندارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.