سایت ما عمده فروش نبات سفید تخت می باشد. نبات سفید تخت از یک ساکارید تشکیل شده از یک مولکول گلوکز و دیگری از فروکتوز که در طبیعت وجود دارد، تهیه می شود و از نیشکر و چغندرقند بدست می آید. ساکارز تمایل طبیعی به متبلور شدن، تشکیل توده های منظم و جامد دارد.
بررسی شکل ظاهری نبات سفید تخت
غذای جامد تهیه شده از شکر پخته و مقداری طعم دهنده که به آن نبات گفته می شود. نبات سفید تخت ساکارز است که در یک لایه تیره ملاس یا شربت پوشانده شده است. کریستال های شکر قهوه ای دارای طعم و عطر پیچیده تری نسبت به شکر معمولی هستند، اجزایی که یادآور شیرین بیان، سرکه، کارامل یا کره هستند. به همین دلیل افراد زیادی هستند که فکر می کنند باید در تهیه آب نبات بهتر عمل کنند.
طعم شیرین نبات تخت یکی از پنج طعم دهنده اصلی و یکی از تنها طعم دهنده هایی است که به عنوان یکی از دلپذیر ترین طعم دهنده ها پذیرفته می شود و عمدتا در جوانه های چشایی نوک زبان تشخیص داده می شود. از نظر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی، آب نبات باید الزامات استاندارد را داشته باشد.
آب به عنوان ابزاری برای کند کردن و همگن سازی فرآیند عمل می کند. بسته به تعداد اضافه شده شما، کارامل سازی بیشتر طول خواهد کشید (در حالی که رطوبت تبخیر می شود). در حالت ایده آل، به اندازه کافی استفاده کنید تا همه بلورها خیس شوند، به عنوان مثال 1 یا 2 قاشق غذاخوری در هر 100 گرم شکر سفید.
توزیع کننده نبات سفید تخت
ما بهترین توزیع کننده نبات سفید تخت هستیم. غذاهای شیرین معمولاً بخشی از رژیم غذایی انسان در انواع دسرها و صبحانه ها هستند. کسانی که محتوای کربوهیدرات بالایی دارند به عنوان شیرین شناخته می شوند و طعم دهنده های مصنوعی که طعم شیرین را فراهم می کنند شیرین کننده نامیده می شوند.
انواع نبات به صورت مستطیل، میله و … به روش های زیر تشکیل می شوند:
در نشاسته ذرت یا در شکر گرانول با استفاده از یک مکانیسم خاص، سلول هایی که پر از توده های آب نبات هستند که دارای سیالیت خوب در حالت گرم هستند، مهر می شوند. توده های آب نبات نسبتاً چسبناک در یک لایه به نوار نقاله اعمال می شوند و پس از ایستادن، توسط دستگاه های برش دیسک به قطعات بریده می شوند.
قالب گیری و به دنبال آن برش توده های آب نبات در حالت پلاستیکی بر روی دستگاه پلاستیک سازی، جایی که جرم از بین رول های چرخان عبور می کند (بدین ترتیب اجسام چند لایه بدست می آید).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.