عدس ریز محلی که در جنگ به عنوان گلوله استفاده می شد

برای اکثر مردم، عدس شامل یک رژیم غذایی متعادل است. با این حال، شایان ذکر است که مانند سایر حبوبات عدس ریز محلی حاوی ترکیبات طبیعی است که معمولاً به عنوان “ضد مغذی” نامیده می شود.

اینها شامل اسید فیتیک است که با مواد مغذی مانند آهن و روی متصل می شود و جذب مواد معدنی را برای ما سخت تر می کند.

محتوای اسید فیتیک عدس در واقع کمتر از ذرت، گندم و سویا است. علاوه بر این، این مواد ضد مغذی را می توان با خیساندن و پختن کاهش داد.

عدس

آلرژی به عدس در بخش‌هایی از اروپا گزارش شده است، به ویژه اسپانیا، جایی که گفته می‌شود شایع‌تر از آلرژی به بادام زمینی است.

تصور می شود که این به این واقعیت مربوط می شود که عدس معمولاً به عنوان یک غذای از شیر گرفتن در اسپانیا استفاده می شود.

اگر به حبوبات دیگر مانند نخود و نخود آلرژی دارید، ممکن است به احتمال زیاد حساسیت به عدس را تجربه کنید.

اگر نگران هستید، لطفاً برای راهنمایی با پزشک عمومی یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید.

عدس و سلامتی
عدس سدیم و چربی اشباع کمی دارد و پتاسیم، فیبر، فولات و مواد شیمیایی گیاهی به نام پلی فنول ها که فعالیت آنتی اکسیدانی دارند، زیاد است.

این خواص تغذیه ای محققان را بر آن داشته است تا اثرات آنها را بر بیماری های مزمن مطالعه کنند.

عدس همچنین حاوی نشاسته مقاوم دیر هضم است که جذب کربوهیدرات ها را با اثرات کاهش قند خون به تاخیر می اندازد و همچنین منبعی از پری بیوتیک است که فلور روده را تغذیه می کند تا از بیماری های گوارشی جلوگیری کند.

مطالعات حیوانی نشان داده است که عدس می تواند فشار خون، کلسترول خون و گلوکز خون را کاهش دهد.

مطالعات انسانی نشان داده است که عدس ممکن است سطح کلسترول را در افراد مبتلا به دیابت بهبود بخشد و ممکن است در برابر سرطان سینه در زنان محافظت کند.

درباره تحقیقات مرتبط با سلامت در مورد دسته وسیع تر حبوبات بیشتر بیاموزید.

قاشق چوبی بزرگ پر از عدس قرمز رایج ترین انواع عدس موجود در ایالات متحده عدس سبز، قهوه ای، سیاه، قرمز، زرد و نارنجی است.

در این دسته بندی ها انواع خاصی مانند عدس سبز پوی (عدس دو پوی) یا عدس فرانسوی یا عدس بلوگا سیاه وجود دارد.

آنها ممکن است به صورت عدس کامل فروخته شوند یا با برداشتن پوسته ها تقسیم شوند.

عدس کامل با پوسته دست نخورده زمان بیشتری برای پختن نیاز دارد و شکل خود را حفظ می کند.

عدس را بدون پوسته خرد کنید خیلی سریع پخته و به صورت پوره در می آید.

این تفاوت ها در بافت تعیین می کند که در کدام دستور العمل ها می توان از آنها استفاده کرد.

عدس به صورت خشک یا کنسرو شده موجود است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.