صادر کنندگان بزرگ نبات شاخه سفید

صادر کنندگان بزرگ نبات شاخه سفید چه کسانی هستند؟ صادر کنندگان نبات شاخه سفید در چه شهرهایی سکونت دارند؟ نبات شاخه سفید به چه کشورهایی صادر می‌شود؟

بررسی انواع نبات شاخه ای

بررسی انواع نبات شاخه ای

نبات شاخه ای به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شود که این طبقه بندی‌ها بر اساس طعم و رنگ و مدل آن و یا نحوه تولید آنها متفاوت است.

نبات شاخه ای زمانی که بر اساس طعم و رنگ آن دسته بندی شود می‌توان انواع نبات شاخه زرد و نبات شاخه سفید و انواع نبات رنگی را در این طبقه جای داد.

نبات زرد اغلب توسط رنگ زعفران در نبات فروشی‌های سنتی و توسط رنگ‌های مجاز صنعتی در تولیدی‌های بزرگ طبقه بندی می شود.

در تولیدی‌های بزرگ و صنعتی از رنگ‌های مجاز خوراکی نیز استفاده می‌شود که می‌توان به رنگ‌های زرد، قرمز و … اشاره کرد که این نوع نبات اغلب برای تزئین به کار می‌رود و در مصارف خوراکی نیز گاها استفاده می‌شود.

دومین طبقه بندی که بر اساس آنها می‌توان انواع نبات را شناخت دسته بندی آنها بر اساس نوع و شکل بلورهای نبات است. در این دسته انواع نبات‌های نگینی، نبات بند انگشتی و … جای می‌گیرد.

یک نمونه نبات که اخیرا در بازار یافت می شود نبات معطر است. این نوع از نبات که با مواد دارویی تولید می شود علی رغم اینکه خواص نبات را دارد خواص ماده ای که برای تزئین و رنگ آن استفاده می شود را نیز دارد. از جمله مواد دارویی می توان به چای ترش و نعنا همچنین کاکائو و انواع مواد دارویی که به صورت پودر می توان در ترکیب نبات استفاده نمود را نام برد.

طبقه سوم را می‌توان به نوع بستر به کار رفته در انواع نبات مربوط دانست. اگر بستر بلور، نخ باشد به نبات شاخه ای سنتی و اگر نوع بستر نی باشد به نام نبات نی دار شناخته می‌شود که این نوع نبات نیز خود به دو دسته نبات نی پلاستیکی و نبات نی چوبی معروف است. نبات نی دار اغلب برای پذیرایی ها و در مجالس استفاده می شود و نبات سنتی برای استفاده در منازل و همچنین در پذیرایی و … استفاده فراوان می شود.

در هر حال با توجه به اینکه نبات ماده ای پر کاربرد در سبد غذایی و دارویی مردم است همه‌ی  انواع نبات به وفور تولید شده و به مصرف مردم می‌رسد.

طبقه بندی و نام گذاری هر یک از نبات‌های موجود در بازار باعث شده است که شناخت آنها و خرید و فروش آنها نیز مشخص‌تر و بهتر باشد و در زمینه تولید آنها نیز خلاقیت‌های تجربی زیادی به کار گرفته می‌شود که حاصل تجربه‌ی تولید کنندگان این ماده است. این نوع خلاقیتها منجر به تولید و خلق محصول جدید و نوآوری در تولید می شود.

نبات برای مغز شما مفید است

نبات برای مغز شما مفید است

به جرات می‌توان گفت نبات یکی از مواد غذایی مهم است که در رابطه با سلامت و بهبود فعالیت مغز بسیار موثر است.

دلیل این امر را می‌توان در نوع مولکول‌های آن و سرعت بالای جذب آن در بدن بر شمرد. همچنین طبع گرم نبات نیز یکی از موارد مهمی است که نبات را برای مغز و برای تمام بدن مفید می‌سازد.

مولکول‌های نبات که به ساکارز معروف هستند نوعی از قندهای طبیعی هستند که مورد نیاز بدن می‌باشد و بدن هر روز باید برای برطرف شدن نیاز سلول‌ها از آن استفاده نماید.

مولکول ساکارز در واقع یک دی ساکارید است که از یک مولکول گلوکز و یک مولکول فروکتوز به وجود می‌آید و درجه شیرینی ۹۰ را دارا می‌باشد.

این ماده یک جامد سفید رنگ است که دمای ذوب آن ۱۶۰ درجه است و به خوبی در آب حل می شود.

این مولکول تقریباً در تمام میوه‌ها موجود است ولی درصد آن متفاوت است. ساکارز در چقندر قند و نیشکر نیز یافت می‌شود و درصد آن تقریباً بالا است به طوری که می‌توان آن را استخراج نموده و خالص سازی کرد و برای مصارف دارویی و خوراکی استفاده نمود.

کمبود ساکارز در بدن موجب خستگی، افسردگی و خواب آلودگی، کاهش فعالیت مغز و … می‌شود در واقع ساکارز بر روی فعالیت کل بدن اثر گذار است.

ساکارز در بدن تجزیه شده و به مولکول‌های سازنده خود تبدیل می شود. سلول‌های مغز انسان باید مستقیماً از مولکول گلوکز استفاده نمایند و چون تجزیه ساکارز در بدن خیلی سریع اتفاق می‌افتد گلوکز موجود در این ترکیب به سرعت به مصرف سلول‌های مغزی می‌رسد و به این ترتیب نیاز سلول‌ها به تغذیه بر طرف می شود.

با مصرف نبات شاخه ای درجه یک می‌توان نیاز به مولکول گلوکز را که مغز به آن وابسته است برطرف نمود و به این ترتیب این ماده ارزشمند غذایی می‌تواند فعالیت مغزی را افزایش دهد.

نبات شاخه ساده همچنین برای تقویت سلول‌های مغزی مخصوصاً در افرادی که دچار فراموشی هستند و یا آلزایمر دارند بسیار موثر است.

مولکول‌های نبات با طبع گرم خود سردی مغز را از بین می‌برند و به حالت طبیعی و نرمال مغز کمک می‌کنند همچنین تغذیه به موقع سلول‌های خاکستری مغز می‌تواند این عارضه را تا حد زیادی کاهش دهد.

سرفه خود را با نبات درمان کنید

سرفه خود را با نبات درمان کنید

آیا تا به حال به دلایل سرفه‌های خشک در سرما خوردگی فکر کرده اید؟ آیا می‌دانید برای برطرف شدن سرفه چه مواردی را باید رعایت کنیم؟ آیا به تغییر حالت‌های گلو در این زمان اندیشیده اید؟

سرفه در واقع یک واکنش طبیعی بدن برای دفع میکروب و ویروس از بدن می‌باشد. میکروب سرما خوردگی هنگامی که وارد بدن می‌شود در ناحیه فوقانی دستگاه تنفسی و مخصوصاً در گلو ساکن می‌شود.

واکنش شیمیایی در این حالت دفاع از بدن توسط گلبول‌های سفید است. گلبول‌های سفید به جنگ با میکروب سرماخوردگی رفته و در اثر از بین رفتن ویروس‌ها و خود گلبول‌های سفید در ناحیه گلو ترشحاتی باقی می‌ماند که توسط مخاط گلو و سرفه و عطسه که واکنش طبیعی بدن در این حالت است به بیرون هدایت می شود.

اگر این عمل در بدن صورت نگیررد، در بلند مدت می‌تواند موجب بیماری‌های مزمن گلو و حنجره و بیماری‌های ریوی و یا واکنش‌های حساسیتی در گلو و مجاری تنفسی شود.

اما آیا برای سریع‌تر شدن درمان این بیماری روشی وجود دارد؟ سرماخوردگی از جمله بیماری‌هایی است که در بین مردم بسیار شایع می‌باشد و گاهی جهش‌های ژنتیکی در این ویروس و یا میکروارگانیسم بدن انسان را تا حد مرگ پیش می‌برد. در واقع اگر چه سرما خوردگی یک بیماری ساده و پیش پا افتاده محسوب می‌شود اما اگر جدی گرفته نشود می‌تواند عوارض جبران ناپذیری بر انسان‌ها وارد کند. مانند ویروس سارس و یا ویروس کرونا که در جهان چندین میلیون انسان را از بین برد و جامعه‌ی جهانی را به شدت درگیر کرد.

نبات شاخه ای اصل را می‌توان یکی از موادی دانست که بر عملکرد گلو تاثیر گذار است. خاصیت ملین بودن نبات از جمله خواصی است که باعث کاهش آثار تورمی در گلو شده و احتقان سینه را برطرف می‌سازد.

نبات با تقویت و تحریک سیستم عصبی و همچنین خاصیت ملین بودن به دفع سریع‌تر ویروس و میکروب از گلو کمک می‌کند و بدین ترتیب بیماری سریع‌تر بهبود می‌یابد و از مزمن شدن بیماری جلوگیری به عمل می‌آید.

در این موارد می‌توان نبات را به صورت نبات داغ و یا چای نبات و یا همراه با دمنوشهای گیاهی مانند آویشن و زوفا و … که برای سرماخوردگی بسیار مفید است استفاده نمود.

روش‌های استفاده از نبات

روش‌های استفاده از نبات

هر شخصی طریقه مصرف خاصی از نبات را ترجیح می‌دهد و این سلیقه و ذائقه‌ی افراد است که از این ماده غذایی خوشمزه به چه صورتی استفاده نماید.

اغلب افراد نبات را با چای و یا آب جوش می‌خورند و بعضی از اشخاص استفاده از آن را به عنوان چاشنی بسیار موثر می‌دانند.

به طور کلی روش‌های استفاده از نبات را می‌توان به انواع زیر تقسیم بندی نمود:

  • همراه با چای
  • همراه دمنوش
  • نبات داغ
  • کوبیده شده با موادی مانند نخود و …
  • کوبیده شده با انواع گیاهان دارویی به عنوان چاشنی و تقویت کننده
  • نبات سوخته

در هر صورت مصرف نبات به هر صورتی که باشد باید در حد نرمال باشد و با توجه به برچسب ارزش غذایی که برای این ماده در نظر گرفته شده است باید از آن استفاده نمود.

در جدول ارزش غذایی، برای هر ۱۰۰ گرم نبات شاخه اصل  ۳۹۵ کالری انرژی محاسبه شده است که شخص باید با توجه به سن و شرایط جسمی خود به این مورد توجه داشته باشد.

مصرف بیش از حد هر ماده‌ی غذایی می‌تواند برای بدن انسان مضراتی را داشته باشد و نبات نیز از این قاعده مستثنی نیست.

قیمت باور نکردنی انواع نبات شاخه سفید

قیمت باور نکردنی انواع نبات شاخه سفید

برای تعیین قیمت یک ماده باید به موارد زیادی توجه نمود که از جمله می‌توان به موارد زیر را اشاره نمود:

  • قیمت مواد اولیه مصرفی
  • هزینه‌های تولید و تامین انرزی برای تولید
  • هزینه‌های بسته بندی و انبارش
  • هزینه‌های کارگری و متفرقه‌ی تولید
  • هزینه‌های حمل و نقل از ورود مواد اولیه تا رسیدن به دست مصرف کننده

تولید کنندگان و صادر کنندگان شاخه نبات با در نظر گرفتن این عوامل برای کالای خود قیمت مناسبی را در نظر گرفته تا بتوانند در بازار رقابتی کالای تولید شده را به فروش برسانند و این موضوع مدیریت هزینه‌های تولید را نیز در بردارد.

هنگامی که یک تولید کننده بتواند هزینه‌های تولید را کاهش داده و از هدر رفت ماده و انرژی در جریان تولید جلوگیری کند طبعاً قیمت تمام شده‌ی ماده‌ی تولید شده کاهش پیدا نموده و به مجرد کاهش قیمت و افزایش کیفیت تولید، نگاه خریدار به کالا افزایش پیدا می‌کند.

فروش تضمینی نبات شاخه سفید

فروش تضمینی نبات شاخه سفید

نبات شاخه سفید به دو صورت نبات شاخه سفید فله و نبات شاخه سفید بسته بندی به بازار عرضه می شود.

  • نبات شاخه سفید فله

اغلب تولید کنندگان که فروش کلی کالا را برعهده دارند نبات را به صورت فله تولید می‌کنند. در این حالت هزینه‌های بسته بندی کالا کاهش پیدا می‌کند و خریدار با توجه به نوع مصرفی که دارد آن را خود به مشتری هدف می‌رساند.

نبات شاخه‌ی فله اغلب در کارتن‌های ۱۰ کیلویی و یا ۵ کیلویی جایگذاری می‌شوند و یا در کیسه‌های پلاستیکی مقاوم به صورت ۵ و یا ۱۰ کیلویی آنها را تولید می‌نمایند.

  • نبات شاخه بسته بندی

نبات شاخه سفید بسته بندی در بسته‌ی ۵۰۰ گرمی تا ۵ کیلویی به صورت بسته‌های شکیل و زیبا بسته بندی می‌شوند و اغلب خریداران خرد و یا منازل که برای مصرف کوتاه مدت می‌خواهند از نبات استفاده نمایند این نوع بسته بندی را ترجیح می‌دهند.

نبات شاخه ای بسته بندی اغلب در فروشگاه‌های مواد غذایی و سوپری‌ها و در آجیل فروشی و شیرینی فروشی‌ها موجود است و افراد می‌توانند با توجه به نیاز خود آن را تهیه و استفاده نمایند.

پخش انواع نیات شاخه سفید

پخش انواع نیات شاخه سفید

مجموعه نوشین شهد یکی از مجموعه‌های فعال در زمینه تولید و توزیع و پخش نبات شاخه سفید است.

مجموعه‌های فعال در زیمینه تولید و توزیع نبات شاخه در سراسر کشور فعالیت دارند و این مجموعه که در خراسان بزرگ اقدام به تولید و توزیع نبات نموده است توانسته است در زمینه اشتغال و رشد اقتصادی این منطقه نقشی هر چند کوچک داشته باشد.

این مجموعه همچنین علاوه بر انواع نبات سفید انواع نبات زرد و زعفرانی و همچنین انواع شکر پنیر و نقل را نیز به بازار عرضه می‌نماید.

محصولات مجموعه‌ی نوشین شهد که به طور اجمال به آن اشاره می‌شود را در زیر می‌توانید مشاهده کنید:

  1. نبات سفید ساده فله
  2. نبات سفید ساده بسته بندی
  3. نبات زرد فله
  4. نبات زرد بسته بندی
  5. نبات زعفرانی فله
  6. نبات زعفرانی بسته بندی
  7. نبات شاخه صادراتی
  8. نبات سنتی ساده و مغز دار
  9. شکر پنیر ساده
  10. شکر پنیر رنگی
  11. شکر پنیر مغز دار

علاوه بر این نیز مجموعه، محصولاتی در این زمینه بنا به درخواست مشتری می‌تواند تهیه و تولید نموده و به بازار عرضه نماید.

برای تهیه هر کدام از این محصولات و یا ماده مورد نیاز خود می‌توانید از طریق پر کردن فرم و یا تماس با همکاران ما در این مجموعه از قیمت‌ها آگاهی یافته و برای خرید آن کالا اقدام نمایید.

نتیجه گیری: این نوشته مباحث مهمی در رابطه با خواص نبات سفید و تاثیر آن در بدن در زمینه درمان بیماری‌ها و تقویت بنیه عمومی بدن ارائه داده و همچنین نحوه‌ی استفاده از این ماده و میزان مصرف مجاز آن را در طی یک روز به اشخاص بیان می‌کند.

امید اینکه مجموع نوشته‌های این مطلب بتواند راهنمای خوبی برای همه افراد از جمله خریداران و مصرف کنندگان این ماده در رابطه با انواع نبات باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.