شرکت پخش شاخه نبات زعفرانی یکی از شرکتهای پیشرو در زمینه تولید و توزیع انواع نبات و نی نبات و همچنین انواع شکر پنیر و نقل میباشد. این شرکت سعی دارد انواع شاخه نبات زعفرانی و ساده را بر اساس روشهای علمی تهیه نموده و در این زمینه توجه خاصی بهسلامت، کیفیت و عطر شاخه نبات دارد.
تهیه شاخه نبات زعفرانی
برای تهیه شاخه نیات زعفرانی، در واقع شکر را در آب به مقدار کافی میجوشانند تا شربت آن کاملاً قوام لازم را پیدا کند. به این حالت در اصطلاح علمی فوق اشباع میگویند. برای اینکه محلولی فوق اشباع شود باید غلظت ماده حل شونده خیلی زیاد باشد. اینجا حل شونده که همان شکر است به حدی غلظت دارد که شروع به رسوب کردن میکند. زمانی که محلول شروع به رسوب کردن میکند یعنی محلول فوق اشباع شده است. بعد از اینکه شربت به حالت فوق اشباع رسید آن را به ظرفی که درون آن نخهای پنبهای و یا نیهای چوبی و یا پلاستیکی ثابت شده است، منتقل میکنند. نخهای بکار رفته کاملاً بهداشتی است و شربت قوامیافته بهدور نخ و یا نی شروع به رسوب شدن بهصورت بلورهای زیبای ششضلعی میکند. نیهای بکار رفته برای بستر رسوب نیز یا بهصورت پلاستیکی است و یا بهصورت چوبی استفاده میشود. برای رعایت بهداشت نیهای چوبی، آنها را چندین مرتبه داخل محلول ضدعفونی و آب میجوشانند. سپس آنها را از ظرفهای مخصوصی آویزان کرده و شربت را به ظرف منتقل میکنند. پس از آنکه بلورها بهدور نخ و یا نی رسوب کردند ظرف را برداشته و شاخهنباتها را جدا میکنند. حال برای اینکه شاخهنباتها زعفرانی شود مقداری شربت قوامیافته با آب، شکر و زعفران درست میکنند و شاخهنباتهای تهیه شده را درون آن غوطهور میکنند. برای تشکیل بلورهای شاخه نبات، باید زمان و دمای لازم به آن داده شود. پس از مدتزمان لازم برای تشکیل بلور، شاخهنباتهای تهیه شده را بهآرامی از ظرف جدا میکنند و میگذارند تا خشک شود و سپس شاخهها را سورت و بستهبندی میکنند. بدین ترتیب شاخه نبات خوشعطر با طعم عالی دست میاید. شاخه نبات زعفرانی را میتوان به روش دیگری نیز تولید کرد. بدین صورت که از ابتدا زعفران را با آب و شکر مخلوط نموده و بعد شربت تهیه شده را حرارت داد تا به قوام بیاید و در انتها باتوجهبه نیاز مشتری و یا نظر تولیدکننده از پر زعفران استفاده نمود. در این صورت به شاخه نبات تولید شده چند پر میگویند. یعنی باتوجهبه تعداد پر زعفران بکار رفته، آن را نوع دو پر، سه پر و … میگویند و برایناساس سورت بندی و قیمتگذاری شاخه نبات نیز انجام میشود. بررسی ارزش غذایی نبات
در مجامع علمی برای هر ماده غذایی جدولی به نام جدول ارزش غذایی تهیه شده است. جدول ارزش غذایی اطلاعات ارزشمندی دررابطهبا میزان چربی، میزان قند، مقدار نمک، مقدار کربوهیدرات، پروتئینها و … ارائه میدهد. این جدول دادههای کاربردی برای سالم بودن هر ماده غذایی به مصرفکننده ارائه میدهد. هدف از ارائه این جدول این است که مردم بدانند در ازای هر واحد از ماده غذایی دریافت شده، چه مقدار چربی، چربی ترانس، کلسترول، کربوهیدرات، فیبر، شکر، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی دریافت میکنند و بر اساس این جدول میتوانند رژیم غذایی خود را کنترل نمایند. در جدول هر واحد ماده غذایی ۱۰۰ گرم لحاظ شده و اطلاعات جدول بهازای هر ۱۰۰ گرم از آن ماده است و چنانچه مقدار واحد افزایش داشته باشد اعداد این جدول به همان نسبت افزایش خواهد داشت؛ بنابراین افراد میتوانند با انتخاب ماده غذایی مفید گام مؤثری در جهت سلامت خود و خانواده خود بردارند. برای نبات نیز این جدول ارائه شده است. بر اساس این جدول هر صد گرم نبات ۳۹۵ کالری انرژی دارد. کالری، مقدار یا واحد انرژی در ماده است. مقدار کالری نبات با کالری قند یکسان است ولی نبات به علت نحوه تولید آن، در طب سنتی دارای طبیعت گرم میباشد. جدول ارزش غذایی نبات بهصورت زیر است:
مقدار | ۱۰۰ گرم |
کالری | ۳۹۵ |
کربوهیدرات | ۹۹ |
پروتئین | ۰ |
چربی | ۰ |
افراد سرد مزاج حتما نبات بخورند از نظر طب سنتی بعضی از افراد دارای مزاج سرد هستند. این افراد دچار بیماریها و مشکلاتی میشوند که با ازبینرفتن سردی بدن از بین میروند. افراد سرد مزاج اغلب به بیماریهای گوارشی مانند ترش کردن معده، نفخ و بزرگی شکم و سوءهاضمه دچار میشوند. این مشکلات در بلندمدت اثرات مخربی بر بدن دارد و بهمرور بیماریهای جدید را نیز برای بدن در پی خواهد داشت. بهترین راه درمان این نوع بیماریها در این افراد استفاده از مواد غذایی با طبع گرم است که باعث میشود سردی بدن از بین برود و دراینبین یکی از در دسترس ترین این مواد نبات است. استفاده از چای نبات و یا مصرف نبات بهصورت خام از قدیمالایام در بین خانوادهها رواج داشته و راحتترین راه برای درمان سردی بدن میباشد. شاخه نبات ارگانیک که به طور طبیعی درست شده باشد بهترین گزینه برای مصرف و درمان سردی بدن به شمار میرود. شاخه نبات تازه تهیه شده بسیار خوش طعم است و تازگی و ارگانیک بودن آن و طبع گرم آن باعث کاهش سردی و افزایش نشاط و شادابی بدن میشود. موارد مؤثر بر کیفیت نبات
موارد زیادی بر کیفیت نبات تولیدشده تأثیرگذار هستند. برای تولید شاخه نبات درجه یک و باکیفیت، ابتدا باید مواد اولیه مرغوب تهیه نمود. شکر مورداستفاده باید نمونه مرغوب باشد و درجه سختی آب مورداستفاده نیز بر کیفیت نبات اثرگذار است. شکر تهیه شده از نیشکر بسیار مرغوب است و در مقابل شکر چغندرقند کیفیت بالاتری دارد؛ بنابراین برای تهیه نبات مرغوب بهتر است از شکر نیشکر استفاده شود. در کشور ما در منطقه خوزستان نیشکر به فراوانی کشت میشود و شکر تهیه شده از آن نیز بسیار باکیفیت است. نحوه پخت و حرارت داده شده به ظرف حاوی شربت نبات هم باعث تغییرات در طعم و رنگ نبات میشود. هرچه حرارت به ظرف حاوی شربت متعادلتر باشد شربت تهیه شده از آن کیفیت بهتری دارد. برای داشتن شاخه نبات خوش طعم باید علاوه بر کیفیت مواد اولیه و شرایط پخت، شرایط بلوری شدن مناسب را نیز در نظر گرفت. داشتن بلورهای زیبا و متناسب در شاخه نبات زعفرانی از ویژگیهای مهم آن به شمار میرود. مدتزمان بلوری شدن و دمای ظرف در هنگام نشست مولکولهای شکر نقش اساسی در اندازه بلور بهدستآمده دارد. هر چه ظرف شربت مدتزمان بیشتری در دمای مناسب بماند بلورهای تهیه شده درشتتر میشوند. برای نباتهای با بلور ریز نیز میتوان ظرف شربت را بهزودی سرد کرد این کار فرصت تشکیل بلور را از بین میبرد و بلور تهیه شده ریزتر است. برای تولید نی نبات بهتر است شاخه نبات تولید شده دارای بلورهای ریزتری باشد تا شاخه تهیه شده یکنواختتر گردد. نوع زعفران و درجه خلوص آن نیز نقش مؤثری در طعم و عطر شاخه نبات تهیه شده دارد. شاخه نبات تازه تهیه شده زعفرانی که با زعفران ناب تولید شده باشد بسیار خوش طعم است و حتی در هنگام حل شدن آن در آب نیز عطر خوش نبات زعفرانی به مشام میرسد. عرضهکنندگان
انواع شاخه نبات زعفرانی
عرضه کنندگان انواع شاخه نبات زعفرانی سعی دارند با تکیه بر دانش و تجربه خود نبات خوش طعم و خوش عطر و با کیفیت را برای مصرف کننده عرضه نمایند. در حال حاضر نبات به دوروش تهیه میشود: اول روش سنتی است که از دیرباز در بین ایرانیان رواج داشته است. در روش سنتی، نبات اغلب به دورنگ تولید میشود که شاخه نبات زعفرانی و شاخه نبات سفید هستند. بعضی از تولیدکنندگان نبات بهصورت سنتی نیز با استفاده از طعمهای گیاهی طبیعی مثل لیمو، نبات طعمدار تهیه میکنند. مزیت این روش در آن است که تولیدکنندگان و عرضهکنندگان بر روی مواد ارگانیک و طبیعی تاکید دارند و تقریباً از مواد صنعتی و یا خوراکیهای شیمیایی مجاز استفاده نمیکنند. شاخه نبات سنتی در واقع شاخه نباتی است که به روش کاملاً سنتی و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. زعفران مورداستفاده نیز کاملاً طبیعی است و از رنگهای مشابه زعفران استفاده نمیشود. دوم روش صنعتی تولید نبات است. تولیدکنندگان صنعتی باتکیهبر روشهای علمی و با استفاده از طعمها و رنگهای مجاز خوراکی اقدام به تولید نبات در حجم گسترده کردهاند. در این روش بازدهی کار بالا است و در زمان یکسان راندمان تولید بالاتر میرود. در تولید نبات به روش صنعتی از ماشینآلات استفاده میشود و نیروی انسانی کمتر دخالتی در تولید دارد. در این روش استانداردهای تولید و کیفیت طبق نظر مراجع ذیربط انجام میشود و از لحاظ بهداشتی دستورالعملهای سازمان غذا و دارو رعایت میگردد. رنگهای و طعمهای مصرف شده در این روش همه مجاز هستند و مراجع بهداشتی بر این مراکز صنعتی نظارت کامل دارند. اگرچه اخیراً روش صنعتی تولید نبات بیشتر مورد توجه قرار گرفته است اما تولیدکنندگان سن با تکیه بر تجربه خود تلاش میکنند تا با عشق و علاقه محصولی با کیفیت به مصرف کنندگان ارائه نمایند. نبات سنتی ارگانیک که با زعفران مخصوص خراسان تهیه شده باشد دارای طعم و عطر فوف العاده است که هر مصرف کننده ای را به تحصین وامیدارد. تولیدکنندگان نبات سنتی دانش و تجربه پدران خود را به کار میبندند و تلاش میکنند تا این دانش را به نسلهای آینده نیز منتقل نمایند. مرجع فروش شاخه نبات زعفرانی
شاخه نبات زعفرانی را میتوان هم بهصورت بستهبندی و هم بهصورت فله از این مرجع فروش تهیه کرد. مصرفکنندگان نبات باید سادهترین و ارزانترین راه را برای خرید محصول باکیفیت انتخاب نمایند و خرید بدون واسطه یکی از این روشها و شاید مؤثرترین روش باشد. این فروشگاه اینترنتی مرجع فروش شاخه نبات خوش طعم بهصورت عمده و خورده میباشد. عرضه شاخه نبات زعفرانی با طعم بهیادماندنی دربسته بندیهای سالم و زیبا و یا بهصورت فله از این مرکز صورت میگیرد و مصرفکنندگان محترم، این محصول را میتوانند بهصورت عمده از این فروشگاه اینترنتی تهیه نمایند. خرید بهصورت عمده و یا خریدهای جشنوارهای که شرکت برای محصولات خود در نظر میگیرد راه مناسبی برای خریداران محترم است تا ضمن برخورداری از محصول باکیفیت بتوانند محصولی با کمترین قیمت تهیه کنند. شرکت پخش نبات زعفرانی میکوشد باتکیهبر دانش و تجربه کارکنان خود بهترین محصول را تولید نماید و علاوه بر این سعی دارد تا با دادن اطلاعات درست به خریدار آنها را برای خرید محصولی مرغوب ترغیب نماید. اطمینان خریدار به فروشنده و خرید محصول دلخواه و باکیفیت مناسب و برآوردن رضایت مشتری، افتخاری است که هر شرکت تولیدکننده و توزیعکننده میکوشد تا به آن دست یابد. شرکت پخش نبات زعفرانی سعی دارد با درنظرگرفتن رضایت مشتری، محصولی مرغوب تولید نماید و بتواند آن را با کمترین هزینه و بدون واسطه بهصورت مستقیم به مشتریان خود ارائه دهد. قیمت خرید شاخه نبات زعفرانی
قیمت خرید شاخه نبات زعفرانی به عوامل زیادی بستگی دارد. طعم و رنگ شاخه نبات تولید شده از مؤثرترین این عوامل است. زیبایی شاخه نبات و یکدست بودن آن و اندازه شاخه نبات نیز از دیگر مواردی است که بر قیمت این ماده غذایی تأثیرگذار است. نوع بستهبندی و جنس مادهای که برای بستهبندی نبات استفاده میشود نیز نقش مهمی بر قیمت نبات دارد. برای بسته نبات از کارتنهای بهداشتی و یا ظروف پلاستیکی استفاده میشود. تولیدکنندگان نبات شاخهای باتوجهبه نوع نبات تولید شده و درخواست تقاضاکننده جنس ماده بستهبندی را انتخاب نموده و یا باسلیقه خود از بستهبندی خاصی که طرح و رنگ زیبایی داشته باشد استفاده میکنند. قیمت مواد اولیه بکار رفته و طرز تهیه نبات و همچنین مقدار و نوع زعفران مصرف شده نیز بر قیمت شاخه نبات تولید شده مؤثر است. باتوجهبه اینکه شکر از نیشکر و چغندرقند تهیه میشود نوع و کیفیت شکر مورداستفاده بر روی محصول تهیه شده اعمال میشود و تولیدکننده با درنظرگرفتن همه این عوامل قیمتی منصفانه برای خریدار خود اعمال میکند. مطلب ارائه شده اطلاعات ارزشمندی در رابطه با نحوه تولید و بررسی ارزش غذایی نبات به خریداران خود ارائه می نماید. شرکت تولید و فروش نبات زعفرانی می کوشد با تکیه بر دانش و تجربه کارکنان خود محصولی مرغوب و با توجه به نیاز مشتری ارائه نماید. استفاده از استانداردهای ملی و بین المللی در تولید و توزیع و جلب رضایت مشتریان بر اساس استانداردهای ایزو نکته قابل توجهی است که شرکت پخش نبات زعفرانی از آن استفاده می کند. خریداران عزیز می توانند هر ابهام و یا اطلاعاتی که نیاز داشته باشند را از مشاوران شرکت دریافت نموده و محصول با کیفییتی را خریداری نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.