نبات شاخه سفید و زرد کجا تولید میشوند؟ خواص نبات شاخه سفید چیست؟ آیا نبات شاخه زرد نیز مانند نبات شاخه سفید خواص درمانی دارد؟ چه تفاوتهایی بین نبات شاخه سفید و نبات تخت است؟
تفاوت نبات شاخه ای و نبات تخت
نبات شاخه سفید نمونه ای از نبات است و در تولیدیهای نبات که اغلب به نبات پزی معروف هستند تولید میشود. نبات شاخه ای با نبات تخت تفاوتهایی دارد که از آنجمله میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- نبات تخته ای مانند قطعههایی از یک تخته تولید میشود و صاف است ولی نبات شاخه ای بلورهای تولید شده به دور یک نخ رشد کرده و شاخههای زیبایی تولید می کنند.
- نبات شاخه ای دارای بلورهای درشت و قابل مشاهده است ولی نبات تخته ای اغلب بلورهای ریز دارد.
- تولید و پخت نبات تخته ای از نبات شاخه ای آسانتر است.
- مصرف نبات شاخه ای بالاتر و حمل و نقل آن نیز راحتتر است.
- نبات شاخه ای در حجم وسیع و صنعتی نیز تولید میشود اما نبات تخت اغلب کالایی سنتی و مربوط به شهرهای خاصی است.
مهمترین تفاوتی که بین نبات تخته ای و نبات شاخه ای وجود دارد شکل ظاهری آن است. نباتهای تخته ای مانند تختههای یکنواختی با سطوح صاف تولید میشوند در حالی که نباتهای شاخه ای به دلیل روش تولید آن، بلورها اطراف نخ رشد میکنند و شاخهی گردی تولید میکنند که البته بسیار زیبا و خوشمزه است.
دلیل این امر روش تولید نبات است اگرچه هر دو خواص درمانی یکسان دارند ولی شکل تولید آن باعث تغییرات ظاهری و تفاوت طعم و مزه آنها میشود که البته زمانی که با افزودنیهای متفاوتی مخلوط میگردند طعم فوق العاده ای به خود میگیرند. از جمله این نوع نبات میتوان نبات شاخه ای معطر با زعفران را نام برد که هم خوشمزه است و هم خواص بسیار زیادی دارد.
برای تولید نبات تخته ای بعد از آنکه شکر و آب را جوشانده و به مرحله قوام و غلظت مناسب رسید آن را در سینیهایی صاف ریخته و در سطحی صاف قرار میدهند و میگذارند تا در دمای محیط سرد شود اما برای تولید نبات شاخه ای شربت آماده شده را در ظرفهایی میریزند که به آن نخ هایی متصل است. این نخ ها در طول ظرف ثابت شده اند و هنگامی که شیره نبات با آن در تماس قرار میگیرد بلورهای نبات از آن به عنوان یک بستر استفاده نموده و به دور نخ رشد میکنند. هر چه دما برای تولید نبات مناسبتر باشد و زمان لازم برای آن در نظر گرفته شود شاخه نبات تولید شده زیباتر و یک دست تر میشود.
برای تولید نبات شاخه ای باید شرایط دمایی و مدت زمان لازم رعایت گردد تا بلورها به آرامی روی نخ رشد کنند. اندازه بلورها و درشتی و ریزی آنها در این مرحله اهمیت زیادی دارد و شاخههای آماده شده را در دمای محیط، خشک میکنند و سپس بسته بندی و به بازار عرضه مینمایند.
نبات برای افزایش سوخت و ساز بدن
همه انواع نبات باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشود اما نبات شاخه ای مرغوب یکی از مهمترین این موارد است. نبات شاخه ای سالم و بهداشتی باعث افزایش سطح انرژی در بدن میشود و شادابی و نرمی به پوست میبخشد.
مولکولهای شکر موجود در نبات به ساکارز معروف هستند این مولکولها در بدن خیلی سریع جذب شده و به سرعت به سلولهای مغزی انرژی میدهند.
افزایش انرژی سلولها، باعث افزایش فعالیت و افزایش تحرک در بدن میشوند و این افزایش تحرک باعث بالا بردن انرژی کل بدن شده و باعث افزایش سوخت و ساز سلولی میشود.
نبات شاخه ای تازه، خستگی و خواب آلودگی و کسالت بدن را برطرف میکند و این موضوع باعث میشود شخص شاداب و سرحال شود.
مقدار ساکارز بالا در نبات و جذب سریع آن باعث میشود خستگی و دردهای عضلانی نیز کاهش یابد و نشاط و تحرک بالا در بدن نیز موجب لاغری در افراد میشود به همین دلیل است که مصرف نبات، افراد را لاغر میکند ولی باید دقت داشت خوردن هر چیزی بیشتر از حد معمول آن برای بدن مضر است. پس باید مصرف آن به موقع و بجا باشد.
رفع بلغم بدن با خوردن نبات
بلغم ماده ای است که در بدن از غدههای لنفاوی ترشح می شود. این غدهها اغلب در زیر بغل و ناحیه گردن و کشاله ران موجود هستند و کار آنها تنظیم چربی در بدن است. ماده مترشحه از آنها اگر در حد معمول و مناسب باشد برای بدن بسیار مفید است اما اگر بنا به دلایلی این ماده بیشتر از حد معمول در بدن تولید شود باعث به وجود آمدن مشکلات عدیده ای در بدن می شود که از جمله میتوان نفخ و بزرگی معده، افزایش چاقی، کسلی و خستگی در بدن، انواع سوء هاضمه و … را نام برد.
اما دلیل تولید اضافهی بلغم در بدن چیست؟ طب سنتی افزایش بلغم در بدن را با افزایش زیاد سردی در بدن مرتبط میدانند و این موضوع به دلیل خوردن غذاهای با طبع سرد و یا سردی طبیعی و مادرزادی طبع بدن است و هرچه این موضوع بیشتر باشد به همان نسبت مشکلات سردی بدن و عوارض ناشی از آن نیز زیادتر میشود.
اما راه درمان در این موارد چیست؟ طب سنتی را میتوان از قدیمیترین انواع طب و یکی از بهترین نمونههای آن برشمرد. در طب سنتی، پزشکان افراد را دارای چهار طبع بلغم، سودا و صفرا و دم میدانند که وجود متناسب هر کدام از آنها در بدن مفید و موثر است اما اگر مقدار هر کدام از آنها از حد نیاز بدن بیشتر و یا کمتر شود در بلند مدت باعث به وجود آمدن مشکلانی در بدن میشود.
اما برای رساندن هر یک از این اخلاط به مقدار نرمال و مناسب آن در بدن باید از مواد غذایی با طبع مناسب برای آن استفاده نمود. مثلاً وقتی بلغم و یا سودا در بدن اضافه میشود باید از مواد با طبیعت گرم استفاده نمود و وقتی دم در بدن افزایش مییابد موادی که رقیق کننده خون هستند باید بیستر استفاده شوند تا چهار طبع مزاجی به حالت نرمال خود برگردد.
بلغم در بدن به علت سردی بیش از حد و یا خوردن غذاهای با طبع سرد و یا غذاهای فست فودی تولید میشود و افزایش آن در بدن فرد را دچار عوارض زیادی از جمله نفخ و دردهای معده و چاقی مینماید.
برای کاهش بلغم در بدن باید این ماده را با ترکیبی که طبع گرم دارد کاهش داد و آن را دفع نمود که برای این منظور بهترین ماده که روش مصرف آن نیز آسان است نبات است.
نبات شاخه ای سالم، بلغم را از بدن دفع میکند و باعث درمان نفخ معده میشود و با توجه به ایکه سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد باعث کاهش چاقی و افزایش نشاط بدن میشود.
چرا نبات خواص زیادی دارد
برای نبات خواص بیشماری برشمرده اند به طوری که میتوان گفت نبات یک معجزه گر و داروی بسیاری از بیماریها است.
اما دلیل اینهمه خواص برای نبات چیست؟ شکر که ماده اولیه نبات است از ماده گیاهی به نام چقندر قند و یا نیشکر به وجود میآید. نوع قند موجود در این گیاهان ساکارز است که سریع در بدن جذب میشود و یکی از انواع قندهای مفید برای بدن است.
روشهای تصفیه و تغلیظ و تهیه شکر خود نیازمند مهارت و دانش خاصی است تا بتواند شکر مرغوب به بازار تولید نبات، ارسال نماید. اما نبات از تغلیظ شربت شکر به وجود میآید تبدیل شکر به نبات است که باعث ایجاد خواص بسیاری در نبات میشود و این نوع مولکولهای به وجود آمده است که این خواص درمانی را به وجود میآورد و خواص آن را با شکر و قند متفاوت میکند.
برای نبات شاخه ای مرغوب، میتوان افزایش قدرت حافظه، افزایش توان جنسی، کاهش دردهای روماتیسمی، کاهش و درمان انواع نفخ و دل دردها، کاهش دردهای قاعدگی، افزایش نشاط و رفع خستگی در بدن و … را نام برد و اینهمه به دلیل نحوه تولید و ترکیب مولکولهای ایجاد شده در تولید نبات است. ماده ای که هم بسیار خوش طعم است و هم خواص فراوان دارویی و درمانی و تقویت کننده بدن را دارد.
خرید انواع نبات شاخه سفید
نبات شاخه سفید درجه یک را میتوان از انواع فروشگاههای معتبر تولید و توزیع نبات تهیه نمود. این فروشگاهها در سراسر کشور و به خصوص در استانهای خراسان به فراوانی تولید میشوند و یکی از تولیدات اساسی و پر سود و استراتزیکی در این ناحیه از کشور ما هستند.
شرکت نوشین شهد علاو ه بر تولید نبات شاخه سفید، نبات شاخه ای معطر نیز تولید میکند. این مجموعه با توجه به درخواست نیاز مشتری انواع نبات تخت و نبات شاخه ای سفید و زعفرانی و انواع شکر پنیر با طعمهای متفاوت را نیز تولید و به بازار عرضه مینماید.
نبات شاخهی سفید محصولی است که برای تولید آن افراد زیادی تلاش و کوشش میکنند تا محصول مرغوبی را به بازار عرضه نمایند. ماده ای که کاملاً ارگانیک است و هیچ افزودنی خاصی در تولید آن بکار نمیرود
نبات شاخه ای بهداشتی و سالم با رنگهای سفید و زرد و زعفرانی در مجموعه نوشین شهد تهیه شده و توسط عوامل مجموعه و توزیع کنندگان محلی به اغلب نقاط کشور ارسال میگردد
فروش فوق العاده انواع نبات شاخه سفید
شرکت پخش نبات شاخه سفید انواع نبات شاخه و نبات سنتی و تخت و همچنین انواع شکر پنیر با طعمهای متفاوتی را تولید میکند و آنها را با قیمتهای مناسبی به بازار عرضه مینماید. مجموعه تولیدی و توزیعی نوشین شهد با تولید و توزیع نبات شاخه ای ممتاز سهم مهمی از عضه این محصول را در سطح کشور برعهده دارد و تمام توان خود را برای تولید نبات شاخه ای سالم و بهداشتی و طبق استانداردهای روز دنیا بر عهده دارد.
نباتها به انواع مختلفی دسته بندی میشوند که هر کدام از آنها با توجه به نوع ماده مصرفی و نحوه تولد آن قیمتهای متفاوتی دارند. این مجموعه میکوشد در زمانهای مختلف جشنوارههایی برای ارائه محصول نیز داشته باشد تا هم وطنان عزیز بتوانند با اطمینان و آرامش خاطر محصولی با قیمت ویژه خریداری نمایند و خاطره ای شیرین از مجموعه نوشین شهد به یادگار داشته باشند.
عرضه کنندگان مستقیم نبات شاخه ای سفید
برای آنکه خریدی متفاوت را تجربه کنید بهتر است با عرضه کنندگان مستقیم نبات شاخه ای آشنا شوید. خرید به صورت مستقیم و بدون واسطه میتواند برای خریدار تجربه ای خاطره انگیز و به یاد ماندنی باشد.
یکی از روشهای خرید و فروش موجود در بازارهای مالی خرید مستقیم است که در آن خریدار ماده و یا کالای مورد نیاز خود را بدون واسطه از تولید کننده تهیه میکنند.
خرید مستقیم مزایای زیادی دارد که از جمله میتوان به قیمت نهایی تمام شده کالا اشاره نمود.
در روش خرید مستقیم، خریدار، مستقیماً و بدون واسطه کالا را از تولید کننده و یا توزیع کننده آن شرکت تولیدی میگیرد. هنگامی که کالا بدین صورت ارائه میشود خریدار میتواند با قیمت مناسب خرید نماید و فروشنده نیز میتواند با توجه به خرید بالا از مزایای تولید بالاتری برخوردار گردد. در مقابل این روش خرید میتوان به خرید با واسطه یا خرید دلالی اشاره داشت. در این روش خرید کالا تا به دست مصرف کننده برسد چند نوبت در دست دلالها میچرخد و چون هر کدام از این افراد نیاز روزمره زندگی خود را تامین میکنند ناچاراً کالا تا به مصرف کننده برسد قیمت آن بالا رفته و گاهی تا چند برابر نیز میرسد.
در روش خرید واسطه ای هم مصرف کننده باید پول بیشتری بپردازد و هم با توجه به اینکه خریدار با کاهش قدرت مالی روبرو میشود کم کم قدرت خرید او کم شده و تولید کننده ناچار به تولید کم میگردد.
نتیجه گیری
این مطلب به نحوه تولید و مصرف و کاربردهای نبات شاخه سفید اشاره دارد و این نوع نبات شاخه ای را با خواص آن و نحوه خرید آن تشریح و توصیف میکند. این مجموعه امیدوار است با توجه به بازار رقابتی موجود در جهت افزایش رضایت مشتریان گامهای موثری برداشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.