خرید عمده نبات شاخه سفید صادراتی یکی از بهترین روشهای خرید نبات شاخه ای سفید است که شخص میتواند با قیمت مناسب آن را تهیه نماید. نبات شاخه سفید صادراتی خواص فراوانی دارد و از قدیم الایام تا کنون در سبد غذایی مردم وجود داشته است. کیفیت نبات شاخه ای به عوامل زیادی بستگی دارد که در زیر به اختصار توضیح داده خواهد شد.
منظور از نبات شاخه سفید چیست
نبات شربت قوام آمده و کریستال شده شکر در آب است. برای تهیه نبات، شکر را در آب حل نموده و در دیگهای بزرگ به جوش میآورند تا شربت به قوام بیاید. نحوه حرارت دهی به ظرف حاوی شربت بسیار مهم میباشد. بعد از اینکه شربت قوام لازم را پیدا کرد آن را به دیگهای خاصی که در آن نخ های پنبه ای ثابت شده است منتقل میکنند. نخ ها در واقع بستر ثابتی برای تجمع بلورها هستند و بلورهای گلوکز به دور آن تشکیل میشوند. برای تهیه شاخههای نی دار، شربت قوام آمده را به ظرفهایی انتقال میدهند که از آن نی های چوبی و یا نی های پلاستیکی فیکس شده است.
اندازه بلور تشکیل شده به مقدار دمای ظرف خواب بستگی دارد. ظرف خواب همان ظرفی است که درون آن نخ و یا نی ثابت شده است. هرچه دمای این ظرف متعادلتر و یکنواختتر باشد بلور تشکیل شده زیباتر و درشتتر میشود که به آن نبات نگینی میگویند.
نبات نگینی بلورهای زیبایی دارد و بسیار مورد توجه است. نبات شاخه ای درجه یک سفید، نباتی است که هم دارای رنگ شفاف باشد و هم بلورهای یکنواخت و زیبا داشته باشد. هر چه نبات خالصتر و شفافتر باشد کیفیت آن بهتر است و بیشتر مورد توجه خریداران قرار میگیرد.
نبات شاخه سوپر ممتاز، شاخه نباتی است که از شکر مرغوب و آب شیرین تهیه شده باشد و در تولید آن هیچگونه ماده اضافه و یا اسانس و افزودنی مجاز شیمیایی به کار نرفته باشد.
نبات و دنیایی از خواص
هر چند که نبات از شکر ساخته میشود اما در مقایسه با شکر، و با توجه به نحوه تهیه نبات دارای خواص متفاوتی است. شکر طبع سرد دارد ولی نبات دارای طبع گرم است.
نبات دارای خواص زیادی است. از نبات به عنوان جادوی طبیعت استفاده میشود. تقریباً اغلب مادران و مادر بزگها نبات را درمان هر دردی میدانند و برای فرزندان خود آن را تجویز میکنند. طبق تجربه قدیمی که مادر بزرگان ایرانی دارند از قدیم الایام نبات را برای درمان سردی بدن استفاده میکردند.
در طب قدیم و به خصوص طب ابو علی سینا نبات و شکر سرخ از محبوبیت و کاربرد خاصی برخوردار است.
شاید بسیاری از بیماریهای بدن طبق نظریه پزشکان سنتی از سردی باشد که میتوان با تجویز نبات و چای نبات آن را رفع نمود. نبات موجب ارامش و تسکین دردهای میگرنی میشود. شادابی و نشاط پوست بدن را نیز میتوان با نبات حفظ نمود.
دفع بلغم از بدن و دفع سودای سردی از بدن توسط نبات انجام میشود و به همین دلیل است که اغلب در زمستانها نبات کاربرد بیشتری دارد.
نبات ضد نفخ است و تقریباً همه نوع دل درد و ورمهای معده را میتوان با نبات تسکین داد. همچنین نبات باعث کاهش دردهای روده ای ناشی از یبوست و درمان یبوست است.
نبات انرژی زا است و مقدار کالری ازاد شده آن در بدن میتواند باعث تقویت ماهیچهها و شادابی بدن شود. نبات را برای درمان تنگی نفس و آسم نیز به کار میبرند. برای درمان آسم و آلرزی از جوشانده و یا دم کرده گل زوفا و نبات استفاده میکنند. در طب سنتی عقیده بر این است که ریه در اثر غلبه سردی و تری، دچار ضعف میشود و بنابراین نبات با کاهش سردی ریه دردهای ناشی از احتقان ریه را کم میکند.
نبات شاخه ای سنتی و یا نبات شاخه ای بسته بندی شده را برای درمان اسهال نیز تجویز میکنند. درمان مشکلات گوارشی و کاهش دردهای عضلانی، جلوگیری از جاری شدن آب دهان، درمان تپش قلب، تقویت حافظه و درمان ترشی دهان، همه از تاثیر خواص نبات بر بدن به شمار میرود. دردهای دوران قاعدگی در زنان و درمان گلو دردها نیز توسط چای نبات بر طرف میشود.
کاربرد نبات از قدیم الایام تا کنون
تاریخچه تولید نبات را میتوان در مردم هند و ایران جستجو کرد. هر چند که اولین بار مشخص نیست که کدام یک از این دو سرزمین به تولید نبات دست پیدا کرده اند اما کاوشهای باستان شناسی و کشفهای تاریخی نشان میدهد نبات توسط ایرانیان و هندوها تولید میشده و سپس به دیگر ممالک جهان گسترش یافته است. نبات با زعفران ناب خراسان هنوز هم در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار میگیرد و مردم آن کشورهای علاقه زیادی به نبات شاخه زعفرانی ایرانی دارند. خواص بی نظیر نبات باعث شده که این ماده غذایی لذیذ به اغلب مناطق فرستاده شود و بازار تجاری خوبی را به خود اختصاص داده است.
نبات در جشنهای ایرانیان نیز بسیار استفاده میشود و یکی از شیرینیهای سنتی مردم کشور ما است. شکل زیبای بلورهای نبات و شفافیت و زیبایی شاخهها و خواص نشاط آور و شادی آفرین آن باعث شده که در مجالس عقد و عروسی به عنوان یکی از مهمترین ماده در همه سفرههای عقد وجود داشته باشد.
شاید نام نبات شاخه را بسیاری از مردم با عنوان نبات مشهدی بشناسند. دلیل این موضوع آن است که تولید نبات شاخه در خراسان از دیر باز رونق داشته و نبات شاخه ای سوغاتی یکی از مهمترین ره آوردهای سفر مردمی است که به زیارت امام هشتم میروند.
نبات شاخه ای مشهد هنوز هم به عنوان سوغات متبرک مشهد در بسیاری از مسافرتهای خراسان خریداری میشود.
مردم طبق سنت قدیمی خود عادت دارند از نبات به عنوان تزئین سفره عقد و یا شیرینی خرید خانه و ماشین نو استفاده کنند. هر چند این یک سنت قدیمی است اما امروزه و با استفاده از خلاقیتهای متفاوت کاسه نباتها و شاخه نباتهای زیبا برای این منظور تولید و به بازار عرضه میشود.
نبات در سفره عقد طبق اعتقاد قدیمیها نماد شیرینی و کامیایی عروس و داماد میباشد و نماد آرزوهای خوب و زیبا برای آنها است و در فرهنگ مردم ایران زمین بسیار جا افتاده است.
در بعضی از شهرها خصوصاً شهرهای خراسان، عروس و داماد، ظرف حاوی نبات را که با نقلهای سفید و زیبا مخلوط شده است در حین مراسم عقد و یا عروسی به میهمانان تعارف میکنند و میهمانان ضمن خوردن، نبات برای عروس و داماد آرزوی خوشبختی و سعادت میکنند.
شاخههای مهم تعیین کیفیت نبات
برای تعیین کیفیت هر ماده باید عوامل زیادی را در نظر گرفت. نبات نیز همینگونه است و عوامل زیادی در تعیین کیفیت آن دخیل هستند. ویژگیهای ظاهری نبات یکی از عوامل مهم تعیین کیفیت نبات است. بلورهای تشکیل شده نبات و شکل نگینهای بلوری که روی نخ ها و یا نی ها ایجاد میشوند خریداران را به وجد آورده و آنها را برای خرید نبات ترغیب میکنند.
نوع شکر و نحوه پخت نبات از عوامل مهم تاثیر گذار بر کیفیت نبات است. برای داشتن نبات سوپر ممتاز، شیرین و شفاف و زیبا باید از شکر سفید درجه یک استفاده نمود و زمان و دمای پخت را برای آن مناسب در نظر گرفت.
نوع آب بکار رفته در تولید نبات نیز تاثیر مستقیم در کیفیت نبات دارد. هرچند تولید کنندگان نبات ممکن است از این نکتهی مهم غافل باشند ولی اگر آب بکار رفته در تولید نبات از کیفیت مناسبی برخوردار نباشد و یا دارای املاح زیادی باشد نبات تهیه شده نیز کیفیت لازم را نخواهد داشت.
همینور اگر میزان آب بکار رفته برای تهیه شربت زیاد باشد تولید کننده باید آب اضافه را از طریق جوشاندن شربت به مقدار لازم برساند و این جوشاندن و تبخیر اضافه باعث آسیب به بافت ساکارز و تیرگی رنگ نبات میشود.
نحوه خشک کردن نبات، دما و مدت زمان تشکیل بلور عامل مهم دیگری است که کیفیت نبات را تحت تاثیر قرار میدهد. اگر دما و زمان لازم برای تشکیل بلور به آن داده نشود. بلورها ریز و سست هستند و شاخه نبات تولید شده از استحکام خوبی برخوردار نیست و این موضوع باعث میشود در هنگام جابجایی بلورها از یکدیگر جداشوند و نبات به اصطلاح نرمه شود.
نوع بسته بندی و جنس بسته بندی باعث کیفیت نبات میشود هر چه بسته بندی نبات زیبا و محکمتر باشد طبیعتاً محصول درون آن از اقبال بیشتری برای خرید برخوردار خواهد بود.
نبات شاخه ای بسته بندی شده را میتوان اغلب برای سوغاتی و یا هدیه استفاده کرد و استفاده از یک بسته بندی جالب و زیبا باعث میشود خریدار بیشتر به آن توجه نماید.
از عوامل دیگر موثر روی کیفیت نبات میتوان اندازه و وزن و یکنواختی شاخه نبات را نام برد. شاخههای یکدست و زیبا در بسته بندیهای زیبا میتواند بسیار چشم نواز باشد و مورد توجه خریداران قرار بگیرد.
عرضه انواع نبات شاخه سفید صادراتی
در فروشگاه عرضه انواع نبات شاخه صادراتی میتوان انواع نبات شاخه ای سفید و نبات شاخه ای زعفرانی را تهیه نمود. نبات شاخه ای انواع متفاوتی دارد که بیشتر به نوع تولید و روش تهیه و نوع بسته بندی آن بستگی دارد.
نبات شاخه ای سفید و نبات شاخه ای زعفرانی از نمونههای مهم نبات شاخه ای هستند. نبات شاخه ای را میتوان با توجه به نوع نی بکار رفته نیز طبقه بندی کرد که به دو نوع نی چوبی و نی پلاستیکی تقسیم میشود.
نبات شاخه ای درجه یک نباتی است که فارغ از نوع آن، دارای طعم خوب و ویژگی ظاهری خوب نیز باشد .
نبات شاخه سفید صادراتی با قیمت کلی و جزئی در این مرکز ارائه میشود. برای تهیه نبات شاخه سوغاتی نیز میتوانید آن را به طور مستقیم از این فروشگاه تهیه نمایید. تهیه نبات به صورت مستقیم علاوه بر اینکه قیمت مناسبی دارد، به دلیل حجم بالای کالا، در مرحله حمل نیز کالا دچار عیب و نقص نمیشود.
رنگ و طعم فوق العاده نبات سفید مزیت مهمی است که در عرضه این نوع نبات باید در نظر گرفته شود. بلورهای درشت و شفاف نبات سفید باعث میشود شاخه نبات به صورت بسیاز زیبایی در آید.
محصولات این مرکز عرضه عبارتند از
- نبات شاخه زرد
- نبات شاخه سفید
- نبات شاخه زعفرانی
- نبات طعم دار
مرکز توزیع نبات شاخه سفید صادراتی
توزیع نبات سفید صادراتی به صورت مستقیم و بدون واسطه در تعیین قیمت تمام شده کالا بسیار موثر است. خرید نبات به صورت عمده و کلی و بدون نقش واسطه علاوه بر این که قیمت محصول را پایین میآورد در بسیاری از مواقع دست دلالان را از این بازار کوتاه میکند و تولید کننده میتواند تا زمانی که محصول به دست فروشنده میرسد بر روی کیفیت کالا نظارت داشته باشد و از خرابی محصول در مسیر حمل و نقل جلوگیری نماید.
نبات شاخه سفید به صورت فله و یا به صورت جعبه ای عرضه میشود. عرضه کنندگان نبات سعی دارند دانش را زمینه فعالیتهای علمی خود نموده و با تکیه بر آن محصول مرغوبی تولید و در اختیار مردم قرار دهند.
نبات شاخه جعبه ای قیمت بالاتری دارد چون هزینه بسته بندی و نوع جعبه بکار رفته در قیمت نهایی محصول اثر گذار است و چنانچه این محصول به صورت عمده خریداری شود قیمت کاهش یافته و خرید موفق تری را تجربه خواهید کرد.
توزیع نبات شاخه ای در سراسر کشور انجام میشود و این مرکز سعی دارد محصولی تولید نماید که مورد توجه و استقبال مصرف کنندگان قرار بگیرد.
فروش مستقیم نبات شاخه سفید صادراتی
فروش مستقیم نبات شاخه ای سفید صادراتی روش منحصر به فردی از فروش میباشد. نبات شاخه سفید صادراتی برای اغلب دردها مفید است و خواص زیادی دارد.
در بسیاری از مراسم مذهبی از جمله در اعیاد ولادت امامان شیعه بانیان مجالس نبات و شکلات و دیگر مخلفات را بسته بندی و به عنوان خوراکی متبرک به مردم هدیه میدهند و این کار بخصوص در عید ولادت امام هشتم شیعیان و جشن نیمه شعبان گسترش بیشتری دارد.
طب سنتی استفاده از نبات سفید و یا نبات زعفرانی را به مصرف کنندگان توصیه میکند و میکوشد تا با در نظر گرفتن عوامل مهم تاثیر گذار در قیمت نبات، محصول با کیفیت را به مشتریان خود به صورت مستقیم ارائه نماید. فروش مستقیم بهترین روش تهیه هر کالا و از جمله تهیه نبات میباشد.
شما میتوانید ضمن تماس با مجموعه فروشگاهی ما محصول نبات خود را به صورت مستقیم تهیه نموده و در ضمن از راهنمایی مدیران مجموعه نیز بهره مند شوید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.