همانطور که می دانید خرمای بوشهری را که میتوانیم آن را غذای کامل و یکی از خوشمزهترین محافظهای سلامتی خود بدانیم، میتوانید هر روز هفته مصرف کنید.
علاوه بر این، به گفته کارشناسان، مصرف تنها 3 خرما در روز را می توان مقداری دانست که به شما امکان می دهد تمام این فواید را مشاهده کنید. مصرف خرما بیش از 3 بار در روز به خصوص برای افراد دیابتی توصیه نمی شود.
فواید بالقوه سلامتی و انبوهی از مواد مغذی حیاتی، خرما را به یک غذای تقریبا ایده آل تبدیل می کند.
به غیر از قند، پروتئین، فیبر و چربی، حاوی 15 ماده معدنی مختلف و ویتامین های C، B1، B2، نیاسین و A است.
مواد معدنی مانند فلوراید که از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند و سلنیوم که با تقویت سیستم ایمنی عملکردی در پیشگیری از سرطان دارد، در خرما یافت می شود.
خرما حاوی بیش از 10 عنصر است که برای بدن انسان برای سالم ماندن و تناسب اندام حیاتی است.
به همین دلیل امروزه دانشمندان بیان می کنند که انسان ها تنها با خرما و آب می توانند سال ها زندگی کنند.
VHW Dowson یکی از متخصصان مشهور در این زمینه می گوید یک خرما و یک لیوان شیر برای تامین نیازهای غذایی روزانه انسان کافی است.
حاوی 15.6 میلی گرم بتاکاروتن است که در روده به رتینال، نوعی ویتامین A تبدیل می شود. یک مطالعه اخیر نشان داد که استفاده طولانی مدت از بتاکاروتن می تواند مزایای پیشگیرانه ای مانند از دست دادن حافظه داشته باشد.
سرشار از فیبر هستند. (6.5-18 درصد). عرب های بادیه نشینی که بیشتر خرما می خورند کمتر در معرض ابتلا به سرطان و بیماری قلبی هستند.
مطالعات نشان داده اند که خوردن غذاهای پر فیبر احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ، سینه و رحم را کاهش می دهد.
خرما همچنین سرشار از بتاکاروتن است. بتاکاروتن با کنترل مولکول هایی که به سلول ها حمله می کنند دارای خواص ضد سرطانی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.