انواع نبات تخته ای درجه یک

از نبات تخته ای چه می‌دانید؟ آیا خواص نبات تخته ای درجه یک با نبات شاخه ای درجه یک یکسان است؟ طریقه درست کردن نبات تخته ای سنتی چگونه است ؟ کاربردهای نبات تخته ای چیست؟

 

از نبات تخت ساده بیشتر بدانید

از نبات تخت ساده بیشتر بدانید

نبات تخت ساده یک نمونه از نبات‌هایی است که در کارگاههای نبات پزی تولید می‌شود. اغلب تولید این نوع نبات در انحصار خراسان است و شهرهای مشهد، نیشابور، بجنورد و بیرجند بیشترین تولید نبات از این نمونه را دارند. برای آنکه بدانیم نبات تخت ساده چگونه تهیه می‌شود بهتر است انواع نبات تخت و روش تهیه آن را بدانیم.

نبات از ترکیب شکر با آب تهیه می‌شود. برای تهیه یک نبات تخت ساده، باید مقدار مناسبی از آب را به جوش آورد و سپس شکر را به آن اضافه نمود. پس از آن با توجه به نوع نبات مورد نظر باید ماده افزودنی مورد نیاز آن و یا زعفران را به محلول اضافه نمود.

سپس اجازه می‌دهند تا شربت به قوام بیاید و یا به اصطلاح علمی اشباع شود. تا این مرحله از تولید نبات می‌توان گفت تهیه نبات شاخه ای و نبات تخته ای یکسان است. اما از این مرحله به بعد است که نوع نبات مشخص می‌شود.

برای تهیه نبات تخت ساده شیره نبات آماده شده را در سینی‌ها و یا کاسه‌های مخصوص ریخته و در گرمخانه می‌گذارند تا به تدریج سرد شود. در بعضی از شهرها به این نوع از نبات، نبات کاسه ای گفته می‌شود.

اما در برخی از شهرها شیره را داخل سینی‌های مخصوص ریخته و به سرعت آنها را سرد می‌کنند. این نوع از نبات بیشتر در مناطق خراسان تهیه می‌شود و نرم است و معمولاً با چاشنی زعفران ناب خراسان معطر می‌شود. در این نوع از نبات انواع مغزها مانند مغز پسته و گردو و یا نارگیل و … نیز اضافه می‌شود.

اما برای اینکه نبات شاخ تهیه کنند پس از اینکه شربت به حالت اشباع رسید شیره آماده شده را به ظروفی که درآن نخ ها و یا نی هایی ثابت شده است می‌ریزند و شیره حاصل را به گرم خانه منتقل می‌کنند و می‌گذارند تا در دمای مناسب به تدریج بلورهای نبات شکل گیرد. نبات حاصل از ادامه این مرحله نبات شاخه ای است که بسته به نوع نبات تولید شده نامگذاری و پس از بسته بندی به بازار فروش عرضه می‌شود.

در هر صورت نبات چه به صورت نرم و سنتی تولید شود و چه نبات کاسه ای باشد خواص زیادی دارد و علاوه بر درمان دارویی، شیرین کننده خوبی برای چای و شیر و انواع دمنوش است و بسیار مورد استقبال افراد قرار دارد.

رفع خواب آلودگی با خوردن نبات

رفع خواب آلودگی با خوردن نبات

با خوردن نبات می‌توانید از خواب آلودگی و خستگی و کسلی جلو گیری کنید. اما این مسئله به چه صورت امکان پذیر است.

علت خستگی و خواب آلودگی در بدن افراد، سوخت و ساز سلولی و نیاز مبرم سلول‌ها به مواد غذایی است. کسانی که فعالیتهای سنگین بدنی انجام می‌دهند و یا افرادی که مدام به هوشیاری و بیداری نیاز دارند بهتر است چای نبات را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

نبات دارای قند ساکارز است این نوع قند یکی از بهترین انواع قند است که به سرعت در بدن جذب می‌شود و برای آنکه نیاز بدن رفع شود و مغز هوشیار گردد این قند از مواد ضروری سلولهای مغزی است.

بلافاصله بعد از مصرف نبات، ساکارز توسط سلولهای مغزی جذب می‌شود و چنانچه نبات از نوع زعفرانی باشد با توجه به اینکه زعفران جز موادی است که موجب افزایش شادی و نشاط در بدن می‌شود این هوشیاری و رفع خستگی که از نبات و زعفران حاصل می‌شود دو چندان می‌شود و به این صورت بدن از کسالت و خواب آلودگی بیرون می‌آید.

هم نبات تخته ای ساده و هم نبات شاخه ای ساده، می‌تواند خستگی و خواب آلودگی بدن را رفع کند ولی نوع زعفرانی نبات برای این منظور بهتر است. در واقع تاثیر خواص نبات در رفع خستگی و خواب آلودگی به دلیل تغییر در نوع مولکولهایی است که در نبات حاصل می‌شود هر چند اگر نبات از نوع زعفرانی باشد تاثیر این عوامل چشمگیرتر خواهد بود زیرا خواص زعفران در رفع خستگی و افزایش شادابی و نشاط بدن تایید شده است. زمانی که زعفران با شیره نبات با هم مخلوط می‌شود طبع نبات نیز گرم‌تر می‌شود و باعث افزایش تاثیر این ماده در کنترل خستگی و افزایش سلامتی و شادابی بدن می‌شود.

نبات برای درمان تکرر ادرار

نبات برای درمان تکرر ادرار

یکی از مواردی که در کودکان و مخصوصاً بزرگسالان موجب آزار و اذیت فرد می‌شود تکرر ادرار است. اما آیا می‌دانید دلیل تکرر ادرار چیست و یا اینکه با چه نوع دارو و یا ماده غذایی می‌توان آن را برطرف نمود؟

به عقیده طب سنتی علت تکرر ادرار، سردی در کلیه و مثانه است و این موضوع باعث می‌شود فرد هرچند وقت یکبار در مدت کوتاهی احساس ادرار داشته باشد و این مهم در زمانی که انسان دسترسی به موارد بهداشتی ندارد بسیار اذیت کننده است.

باید دید تکرر ادرار چه نوع عارضه ای است و علت آن چیست و چگونه می‌توان آن را درمان نمود. در واقع تکرر ادرار  یعنی اینکه شخص در ساعت چندین بار نیاز به دفع ادرار پیدا می‌کند و اگر مثانه خود را تخلیه نکند ممکن است به ریزش ادرار مبتلا شود.

غلت تکرر ادرار متنوع است و موارد زیادی منجر به این عارضه می‌شود که از جمله می‌توان عفونتهای مجاری ادراری و بیماریهای کلیه و مثانه را نام برد. از نظر علم سنتی نیز سردی بدن مخصوصاً در ناحیه کلیه و مثانه و مجاری ادراری باعث این عارضه میی شود.

ساده‌ترین راهی که پزشکان طب سنتی در این موارد پیش پای شخص می‌گذارد استفاده از دمنوش های با طبیعت گرم و یا چای همراه با نبات است. نبات تخته ای مرغوب نیز می‌تواند در این مسئله کارساز باشد و چنانچه نوع نبات تهیه شده، نبات تخته ای ممتاز زعفرانی باشد اثر آن چند برابر می‌شود و شخص بعد از چند بار استفاده از نبات، احساس سبکی نموده و عارضه تکرر ادرار برطرف می‌شود.

البته در همه موارد تکرر ادرار، بایستی به علائم بیمار نیز دقت نمود زیرا تکرر ادرار در افرادی که دچار عفونتهای کلیه و مثانه هستند ممکن است عوامل دیگری داشته باشد و شخص حتماً بایستی به پزشک مراجعه کند.

گاهی نیز امکان دارد که کودکان دچار شب ادراری شوند. برای این مورد نیز بعد از اینکه پدر و مادر کودک متوجه تکرار شب ادرای فرزند خود شدند و با روشهای معمولی نتوانستند جلوی آن را بگیرند از نبات داغ استفاده می‌کنند. چای نبات و یا مکیدن نبات می‌تواند نقش مهمی در برطرف شدن این عارضه داشته باشد.

البته باید توجه داشت شب ادراری در کودکان امری طبیعی است اما تکرار مداوم این موضوع هم باعث خجالت زدگی فرزند می‌شود و هم پدر و مادر را نگران و عصبی می‌کند. در این مورد نیز ابتدا باید عامل شب ادراری شناخته شده و سپس با توجه به آن اقدام به درمان نمود. اما در همه این موارد نبات تخته ای سالم و یا نبات شاخه ای یکی از عواملی است که می‌تواند در درمان موثر باشد.

به چه نوع نباتی می‌توان اعتماد کرد

به چه نوع نباتی می‌توان اعتماد کرد

اینکه شخصی بخواهد برای خود و خانواده‌ی خود نبات تهیه نماید و یا برای درمان بیماری‌ها از نبات استفاده نماید امری طبیعی است اما چه نوع نباتی مفید است؟

همه انواع نبات خواص موثری در درمان بیماری‌ها و یا برای استفاده به عنوان شیرین کننده دارند. مسئله ای که حائز اهمیت است این است که نبات تهیه شده مرغوب و سالم باشد. نبات تخته ای با کیفیت نباتی است که داری رنگ شفاف و عطر خوب و سالم باشد و در محیطی کاملاً بهداشتی تهیه شده باشد.

اغلب تولید کننندگان سنتی نبات با توجه به مقدار نیاز مشتریان خود سعی می‌کنند نبات تخته ای ممتاز و سالم را با کیفیت بالایی تهیه و تولید نموده و تولید کنندگان صنعتی نیز می‌کوشند نبات صنعتی را در محیطی بهداشتی و با توجه به استانداردهای این محصول تهیه نمایند.

مرحله بسته بندی و حمل و نقل کالا و محل انبار نبات نیز باید سالم و تمیز و بهداشتی باشد. چنانچه نبات به محل غیر بهداشتی حمل شود امکان انتقال آلودگی به آن وجود دارد.

نبات سالم و مرغوب، هم موجب سلامتی جسم است و هم توان ذهنی و روحیه فرد را بالا می‌برد و نشاط و شادی را به شخص می‌بخشد.

قیمت خرید انواع نبات تخته ای درجه یک

قیمت خرید انواع نبات تخته ای درجه یک

قیمت خرید انواع نبات تخته ای درجه یک به عوامل مهمی بستگی دارد که در زیر به آن اشاره می‌کنیم.

  • نوع ماده اولیه
  • قیمت حمل ماده اولیه
  • قیمت ماده اولیه
  • هزینه‌ی دستمزد تولید نبات
  • قیمت ماده افزودنی به نبات

هر کدام از این عوامل نقش مهمی در قیمت محصول تولید شده دارد. نوع ماده اولیه برای تولید نبات، شکر، آب و اسانس یا ماده افزودنی است. شکر را کارخانجات تولید شکر محاسبه قیمت نموده و به تولیدی‌های نبات ارسال می‌کنند.

چنانچه قیمت شکر مناسب باشد و شکر تولید شده از مرغوبیت کافی و لازم برخوردار باشد و کرایه حمل آن به تولیدی نیز مناسب بوده باشد می‌توان انتظار داشت قیمت نبات تخته ای مرغوب مناسب باشد.

قیمت تولید نبات نیز یکی از عوامل مهم است که برای تعیین قیمت نهایی محصول مهم است و تاثیر زیادی روی آن دارد. دستمزد تولید نبات، بسته به دستمزد و حقوق و مزایای کارکنان مجموعه تعیین می‌شود و با تغییر این مهم، در قیمت محصول تولید شده تاثیر گذار است.

عامل دیگری که در قیمت نهایی محصول تاثیر دارد نوع ماده افزودنی و قیمت آن است. نبات تخت ساده از قیمت این قلم از کالا مستثنی است اما برای محاسبه قیمت نبات تخته ای زعفرانی باید این عامل را در نظر گرفت. زعفران یکی از مواد مهم و با خواص بسیار زیادی است که در مناطق خراسان کاشت و برداشت می‌شود و قیمت نسبتاً بالایی دارد.

از آنجا که نبات نیز ماده ای است که اغلب در خراسان تولید می‌شود ترکیب نبات و زعفران خراسان بسیار خوشمزه است و خواص درمانی زیادی نیز دارد. در زیر می‌توانید محدوده ای از قیمتهای انواع نبات تخته ای تولید مجموعه نوشین شهد را مشاهده بفرمایید.

 

نوع ماده غذایی قیمت
نبات تخته ای ساده سنتی۱۸۰۰۰ الی ۲۲۰۰۰
نبات تخته ای زرد سنتی۱۹۰۰۰ الی ۲۵۰۰۰
نبات تخته ای زعفرانی سنتی۲۰۰۰۰ الی ۳۵۰۰۰

 

در مجموعه نوشین شهد علاوه بر این اقلام می‌توانید انواع نبات شاخه ای ساده و زعفرانی و و نبات‌های سنتی با مغزهای متفاوت از جمله نارگیل، هل و دارچین و همچنین انواع شکر پنیر و نقل را نیز مشاهده کنید و در تماس با همکاران مجموعه از تغییرات قیمت این کالا مطلع شوید.

سفارش انواع نبات تخته ای درجه یک

سفارش انواع نبات تخته ای درجه یک

سفارش انواع نبات تخته ای درجه یک، از فروشگاه و تولیدی مجموعه نوشین شهد امکان پذیر است. از آنجا که این مجموعه محصول مورد نیاز مشتری را با توجه به نیاز خود او تولید می‌کند خریداران محترم می‌توانند از قبل برای تولید محصول هماهنگی لازم را انجام دهند.

انواع نبات تخته ای بهداشتی درجه یک با طعم‌ها و افزودنی‌هایی مانند پسته و کاکائو و همچنین زنجبیل و … در این مجموعه تولید می‌شود که با توجه به درخواست مشتری، در صد مواد افزودنی به آن تعیین گردیده و بر این اساس تولید می‌گردد. خریداران این مجموعه می‌تواند برای تولید اقلام مصرفی خود سفارش مناسب را به صورت تلفنی و یا مکتوب به همکاران مجموعه اطلاع دهند تا زمان مناسب برای تولید اقلام به آنها اطلاع داده شده و کالای تولید شده برای آنها ارسال گردد.

فروش مرغوب‌ترین نبات تخته ای درجه یک

فروش مرغوب‌ترین نبات تخته ای درجه یک

هر فروشگاه تولیدی و یا توزیع و بسته بندی مواد غذایی تلاش می‌کنند تا محصول خود را با بالاترین کیفیت برای مشتری تولید و ارسال کند.

تولید و فروش مرغوب‌ترین نبات تخته ای درجه یک نیز با کیفیت بالا و قیمت مناسب از مجموعه تولید و توزیع و فروش نوشین شهد امکان پذیر است کافی است با همکاران ما تماس بگیرید و از نوع اقلام و قیمت هر کدام از آنها آگاهی پیدا کنید.

همچنین در این فروشگاه نبات تخته ای درجه یک با مواد اولیه و افزودنی‌های ارگانیک تولید می‌شود که بسیار خوشمزه و سالم هستند.

جمع بندی:

  • نوع نبات تخته ای
  • روش تولید نبات تخته ای
  • خواص نبات تخته ای
  • تفاوت نبات شاخه ای و نبات تخته ای
  • طعم‌های متفاوت نبات تخته ای
  • محصولات تولید شده در مجموعه نوشین شهد
  • روش خرید و سفارش نبات از این فروشگاه

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.